reklama

Wrześniowe mamy 2019

Marlusia położna najwazniejsza:) reszta obleci:)

Dory to racja, nigdy nie wiadomo na kogo trafisz. Są ludzie i ludzie. Jeśli chciałabyś takiej naprawdę dobrej opieki to najlepiej prywatny. U mnie były i mniej miłe pielęgniarki ale z położnictwa nie wspominam żadnej źle, tylko noworodkow jedna taka młoda pizde ale było minęło, zacisnelam zeby i się nie dałam. Pech chciał że byłam tydzień to już wiedziałam która jest jaka. A do porodu wykupiłam sobie położna więc miałam wyjątkową i wspaniałą opiekę, polecam wam taka indywidualna opieke poloznej, najlepiej wydane pieniądze (słowa mojego meza)

Koko88 to oby było lepiej. Ja tak lezalam kiedyś w moim mieście (mieszkam blisko szpitala) na ginekologii po krwotoku w ciąży która stracilam i tam było chyba 10 osób na sali, łazienka na korytarzu ale dramat tam był, nigdy więcej tam.nie pójdę.

Mitsukurina farbowalabym:) teraz mam naturalne Ale gdyby była potrzeba to bym farbowala

reklama
@czarnulka28 dlaczego niby samoopalacza nie wolno? Az w szoku jestem... Teraz stosuje w sprayu i w poprzedniej ciąży też używałam ale w chuateczkach..[emoji50]
Włosy też farbuje.. Ale oczywiście wiem, ze są kobiety ktore trochę za bardzo fiksuja pod wieloma względami... Pamiętajmy.. Nie dajmy się zwariować [emoji23][emoji23][emoji23]
Czytałam w internecie ze nie wskazane w ciąży. Zwłaszcza w sprayu. No zapytałam lekarza już na pierwszej wizycie o to to mówił ze nie bardzo żeby na razie nie używać. Ale już kupiłam fajny produkt z erytruloza zamiast DHA które właśnie jest szkodliwe i będę uzywac. No nie wiem w sumie wszystko jedno i to samo. A Ty mowisz używasz ? Jakiego używasz ?

@pumelova ja chcę mieć osobistą położną opłacona właśnie... Chce uniknąć sytuacji z poprzedniego porodu, kiedy polozna stala sobie z lekarzem i gadali sobie przy scianie a mi kazała powoli przeć gdzie nawet nie wiedziałam w którym momencie dokładnie... Teraz chce miec opieke w 100% poświęcona tylko mi przez położną... No i właśnie mam pytanie... Gdzie mam znaleźć namiary na tą położną? Pocztą pantoflową czy w szpitalu pytac?

Czytałam w internecie ze nie wskazane w ciąży. Zwłaszcza w sprayu. No zapytałam lekarza już na pierwszej wizycie o to to mówił ze nie bardzo żeby na razie nie używać. Ale już kupiłam fajny produkt z erytruloza zamiast DHA które właśnie jest szkodliwe i będę uzywac. No nie wiem w sumie wszystko jedno i to samo. A Ty mowisz używasz ? Jakiego używasz ?
Firmy DAX.. Nie trzeba rozsmarowywac, chociaż ja zawsze gdzieś tam przetre jak za mokro.. Nie robi smug.. Ogólnie mega polecam!
I tez nie wyobrazam sobie chodzić blada bo wygladam odrazu jakbym chora byla z depresją level hard[emoji23][emoji23][emoji23]

DIewczyny fajna sprawa u Was z tymi porodami, tyle przygotowań, położna. To napewno super przeżycie. Ja miałam dwie cesarki i to zupełnie inaczej chyba nie ma takiej aury. Teraz tez będę miała cc

DIewczyny fajna sprawa u Was z tymi porodami, tyle przygotowań, położna. To napewno super przeżycie. Ja miałam dwie cesarki i to zupełnie inaczej chyba nie ma takiej aury. Teraz tez będę miała cc

Dziewczyny które maja tarczyce jakie zalecenia do lekarza dostaliście bo mi przez miesiąc tsh z 0.80 skoczyło na 1,55 a dopiero będę w czwartek wiedzieć jak z terminami a biorę 75 letrox mam listek 100 i zastanawiam się czy nie brać 3 razy w tygodniu kiedyś sobie sama ustawiałam po wynikach a w ciąży to trochę strach

Wszystko ok[emoji3] dziecię ma 4,5 cm. Serduszko bije, główka, mózg, brzuszek, 2 ręce i 2 nogi wszystko na swoim miejscu[emoji39] termin USG cały czas wychodzi na 28 sierpnia[emoji16]
IMG_20190212_175340.jpeg

Firmy DAX.. Nie trzeba rozsmarowywac, chociaż ja zawsze gdzieś tam przetre jak za mokro.. Nie robi smug.. Ogólnie mega polecam!
I tez nie wyobrazam sobie chodzić blada bo wygladam odrazu jakbym chora byla z depresją level hard[emoji23][emoji23][emoji23]
Heheheheh no dokładnie. Ja tez niecierpie siebie jak zaczynam blednąć tez czuje się chora. Tylko ja to opalam się raczej samoopalacz mało nie mam cierpliwości. Będąc już w ciąży jeszcze dwa dni przed testem byłam na solarium i dostałam masakryczne jakieś plamy a to była już oznaka ciąży zapewne. No to ja chyba tez kupie zwykły samoopalacz. Jak często nakładasz go? Co ile dni? Ja to kiedy codziennie na twarz bo szybko schodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry