Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już pomój mały wielki człowiek nadrobił 2 tygodnie
ma 36,5 mm
Serducho pięknie bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590] wiercił się strasznie wiercipięta [emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 942861Zobacz załącznik 942862
Paula jakie masz ciśnienie że ci dopegyt przepisali? Muszę sobie kupić ciśnieniomierz bo na każdej wizycie mam ok 140/80 a w poprzednich ciążach miałam problem z ciśnieniem właśnie[GROUP=][/GROUP]
Ja już w domu całe szczęście . Dostałam dopegyt 2x1 tabletka. Wyszły mi też bakterie w moczu. Czekam też na wynik posiewu. A i umowilam się na prenatalne na 25 lutego, będzie wtedy 12+3
Jej jakie piękne zdjęcia [emoji7][emoji7][emoji7] super, pięknie rośnie i coś mi się zdaje że będzie dziewczynkaJa już pomój mały wielki człowiek nadrobił 2 tygodnie
ma 36,5 mm
Serducho pięknie bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590] wiercił się strasznie wiercipięta [emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 942861Zobacz załącznik 942862
Czemu tak uważasz?Jej jakie piękne zdjęcia [emoji7][emoji7][emoji7] super, pięknie rośnie i coś mi się zdaje że będzie dziewczynka![]()
Ta wysoka beta, ten szybki wzrost i te mdłości tak mi mówią [emoji6]Czemu tak uważasz?Ja mam przeczucie właśnie od początku na dziewczynkę [emoji6]
Nie ukrywam, że bardzo bym się cieszyła, ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowe [emoji6]Ta wysoka beta, ten szybki wzrost i te mdłości tak mi mówią [emoji6]