Ania23081991
Fanka BB :)
Super gratuluję świetnych wieści. Mam nadzieję że u mnie w poniedziałek też Okruszek pokaże co tam ma chociaż już kupiłam pierwsze rzeczy takie neutralne11+6 ale Babel trochę do przodu[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super gratuluję świetnych wieści. Mam nadzieję że u mnie w poniedziałek też Okruszek pokaże co tam ma chociaż już kupiłam pierwsze rzeczy takie neutralne11+6 ale Babel trochę do przodu[emoji23]
Narazie jest Filip[emoji39]Kara88 super, gratuluje!! [emoji173][emoji173] imię macie jakieś?![]()
Witaj, Pozdrówki z BielskaCześć dziewczyny, mogę dołączyć? Będę pewnie pojawiać się i znikać bo mam w domu 9 miesięcznego, niesamowicie aktywnego bobasai tu taka 9 tygodniowa Niespodzianka. Mam 32 lata, mieszkam na Śląsku (Ustroń). Pierwszą ciążę poronilam w 7tc. Drugą cała się stresowalam czy wszystko będzie ok. Teraz jestem bardzo pozytywnie nastawiona, wierzę że wszystko będzie dobrze. I czekam z niecierpliwością na prenetalne - 13 marca
![]()