Jeśli masz taką możliwość to zadzwoń do swojego gina, ale ja też bym nie ryzykowałaMam krwiaka czy to oznacza że nie mogę ? Kurde , wizytę dopiero mam za tydzień :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli masz taką możliwość to zadzwoń do swojego gina, ale ja też bym nie ryzykowałaMam krwiaka czy to oznacza że nie mogę ? Kurde , wizytę dopiero mam za tydzień :/
Ja też dopiero pierwsza cytologię będę miała pewnie w poniedziałek na wizycieDobrze wiedzieć, ja sie jutro wybieram na cytologie, w końcu moge. Bo nie mozna z plamieniem, a ja od 7 tygodnia non stop i dopiero pierwszy raz bede robić. Ciekawe co tam wyjdzie. Tak dlugo sie na cytologie czeka?
Mówiła mi ginka żebym tylko niczego nie DźwigałaJeżeli jest krwiak to ja nawet bym nie ryzykowala z wyjazdem [emoji848] nie musisz odpoczywać?
Ja mam wizyte u endokrynologa 28 marca czyli za miesiac z kawalkiem. Narazie mam brac euthyrox 50 raz dziennie, a na wizyte kazala mi przyjsc z nowymi badanimi krwi TSH, ft3,ft4 i przeciwciala tarczycowe zeby potwierdzic czy mam ta chorobe hashimoto
Co za parszywe babsko... Zamiast pomóc kobiecie w ciąży, bo jest jakiś problem to wszystko po złości... Masakra... I jak tu być miłym dla ludziRozumiem, tamta kobieta zabrala mi mimo wszystko skierownie i powiedziala ze wizyta była. Wiec nawet nie mam jak do innego się zgłosić, za tydzien mam gina wiec poprosze go o nowe skierowanie.