Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że już bije serduszko ja muszę cierpliwie poczekać jeszcze te 10 dni na gina. A na pewno u Ciebie wszystko będzie dobrze i na kolejne wizycie już usłyszysz same świetne wieści. Trzymam kciuki.A ja po wizycie u lekarza.....serduszko bijedzidzia 4 mm
a z gorszych wiadomości...dwa krwiaczki, duphaston mam brać, i za 2 tyg do kontroli...ehh...L4 od razu bo albo praca albo ciaza
![]()
Ja w pierwszej ciąży tylko i wyłącznie na lewym boku leżałam, bo na prawym się nie dało... Czasem lewe biodro już tak bolało że szok@moniczka2609 nic mi nie mów o spaniu!masakra, nic mi nie pasujesposobu nadal szukam...jak narazie pomaga kołdra między nogami
i leżenie na lewym boku(co podobno jest najlepszym i najzdrowszym sposobem na spanie)a i tak czuję lekko podbrzusze przez te krwiaczki
![]()
No właśnie...brzucha nie ma a ciężko spacJa w pierwszej ciąży tylko i wyłącznie na lewym boku leżałam, bo na prawym się nie dało... Czasem lewe biodro już tak bolało że szokteraz wspomagam się trochę poduszka pod brzuchem
ale jakie to jest fascynujące, że mimo iż nie mamy jeszcze brzuszków to już czujemy jakby były niewiadomo jakie
A dodatkowe krwiaki z pewnością mogą przeszkadzać.Mam nadzieję, że na kolejnej wizycie już tylko dobre wieści będą
![]()
Ja w 1 miałam cholestaze ciążową i leżałam w szpitalu od 35tcNo właśnie...brzucha nie ma a ciężko spacja w 1 to dopóki mogłam to na brzuchu spałam, inaczej nie umiałam..później miałam mega problem z pozycją hehe
Dzięki..też mam taką nadzieję, na szczęście nie są jakieś wielkie...ale są...w 1 ciąży ostatnie 2 msc leżałam to w tej mam na odwrot![]()