Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najlepszy naturalny sposób na lekkie upławy to jogurt naturalny na wkładkę, ulga natychmiastowa! Ale nie zawsze daje gwarancje całkowitego wyleczenia, aczkolwiek w pierwszej ciąży zawsze miałam w lodowce [emoji6]
Kawa, cola, napoje gazowane są niedozwolone.
Chipsy, orzeszki w takich przyprawach, popcorn z mikrofalówki
Mozarella, feta, salami, kabanosy, tuńczyk z puszki, szynka parmenska..
Majonez..
Idę tej listy poszukać i wypisze po polsku.. ale ja to już prawie codziennie jem to samo :-([/QUOTE
Ojej...faktycznie dużo zakazów. Pytałam swojej Pani doktor i mam nie jeść tylko owoco morza, sushi z surowej ryby, tatara i jakiegoś innego surowego mięsa. Kawa i herbata normalnie bo przecież nie wypijam jej po 10 dziennie. Kawa mi nie smakuje a slodka herbata z cytryną pomaga mi na mdłości. No i sery pleśniowe z mleka niepasteryzowanego są zakazane ale takie nie zdarzają się często u nas.
Ale to nie są lekkie uplawy, najgorsze ze lekarz mi przepisal w szpitalu a nie czulam kompletnie zadnych dolegliwosci. Biore bo kazał ale jakos nie wiem czy to dobry pomysl, martwia mnie te uplawy po tych tabletkach.
No właśnie u mnie tez sa skąpe w kolorze pomiędzy bezowym a jasnobrązowym. Mam nadzieje ze to nic takiego..Koko88 też mam plamienia beżowe od kilku dni. Ale skąpe bardzo. Nawet nie wiem czy to jest beżowy, ale na pewno nie czerwone![]()
Naprawde? Ja w pierwszej ciazy ciagle chodzilam do gin. z infekcjami. O jogurcie nigdy nie slyszalam[emoji6]