Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w domu normalne?Ja też u lekarza mam zawsze bardzo wysokie
Tak, jak w domu mierze to mam w normie. Chociaż ja zawsze mierzę dwa razy. Lekarz mi kiedyś powiedział, że pierwsze pomiary nie są wiarygodne, bo człowiek podświadomie zaczyna się denerwować, że może wyjść wysoki wynikA w domu normalne?
A może to i racja. Bo raz jak mierzyłam to wyszło mi wyższe niż zmierzone po 5 min.Tak, jak w domu mierze to mam w normie. Chociaż ja zawsze mierzę dwa razy. Lekarz mi kiedyś powiedział, że pierwsze pomiary nie są wiarygodne, bo człowiek podświadomie zaczyna się denerwować, że może wyjść wysoki wyniki coś w tym jest
Spróbuj parę razy tak zrobić i bierz pod uwagę wynik drugi. Mierz od razu jedno po drugim. Zapisuj sobie wyniki, pokaż lekarzowi później, żeby się nie stresować że coś nie tak. Ja mam puls ciągle za wysoki.. tak mi się wydaje, jaki Wy macie?A może to i racja. Bo raz jak mierzyłam to wyszło mi wyższe niż zmierzone po 5 min.
Hejka, rozgość się u nasCześć wszystkim ja pierwsze słabiutkie kreseczki zobaczyłam 13.01 a termin wychodzi mi na 25.09![]()
Cześć wszystkim ja pierwsze słabiutkie kreseczki zobaczyłam 13.01 a termin wychodzi mi na 25.09![]()
o matko! Ja niestety też nieJa na apetyt nie narzekam![]()