Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam już na wizycie i pan doktor powiedział, że jeśli nie ma leukocytów ani objawów to mam nie panikować. W moczu bakterie są zawsze, a jak łapałam rano zagęszczony i mało piłam to wyszło ich więcej. Na USG wszystko dobrze, mam jechać bez stresu na prenatalne bo posprawdzał dzisiaj i wszystko jest dobrzeJasne że lepiej się przejść . Ja bym jeszcze raz złapała mocz - najlepiej zrób badanie ogólnie i posiew - na to się czeka dłużej a lepiej mieć leczenie celowane
Super, cieszę się że jest okByłam już na wizycie i pan doktor powiedział, że jeśli nie ma leukocytów ani objawów to mam nie panikować. W moczu bakterie są zawsze, a jak łapałam rano zagęszczony i mało piłam to wyszło ich więcej. Na USG wszystko dobrze, mam jechać bez stresu na prenatalne bo posprawdzał dzisiaj i wszystko jest dobrze![]()
Kurcze ja nic nie mam, powinnam dostać powiadomienie?Już jest prywatny wątek szukajcie![]()
W wiadomości od aniaslu jest link.Kurcze ja nic nie mam, powinnam dostać powiadomienie?
Pewnie dlatego, że nie polubiłaś tego postaKurcze ja nic nie mam, powinnam dostać powiadomienie?
Jak tylko odszyfruję, jak same możemy dodawać nowe osoby - to od razu dodamDziewczyny chętne do dołączenia do prywatnego!!
Lajkujcie ten post - bo muszę podać administratorce listę. To za 2-3 dni podam listę, później będzie można oczywiście dołączać też.