reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Jasne że lepiej się przejść . Ja bym jeszcze raz złapała mocz - najlepiej zrób badanie ogólnie i posiew - na to się czeka dłużej a lepiej mieć leczenie celowane
Byłam już na wizycie i pan doktor powiedział, że jeśli nie ma leukocytów ani objawów to mam nie panikować. W moczu bakterie są zawsze, a jak łapałam rano zagęszczony i mało piłam to wyszło ich więcej. Na USG wszystko dobrze, mam jechać bez stresu na prenatalne bo posprawdzał dzisiaj i wszystko jest dobrze 😊

Byłam już na wizycie i pan doktor powiedział, że jeśli nie ma leukocytów ani objawów to mam nie panikować. W moczu bakterie są zawsze, a jak łapałam rano zagęszczony i mało piłam to wyszło ich więcej. Na USG wszystko dobrze, mam jechać bez stresu na prenatalne bo posprawdzał dzisiaj i wszystko jest dobrze 😊
Super, cieszę się że jest ok 😍 Właśnie dlatego ja zawsze powtarzam drugi raz jeśli wychodzą same bakterie , bo same bakterie często mogą być związane też z zanieczyszczeniem .Raz u córki wyszło nam straszne badanie moczu - łapaliśmy szybko tego samego dnia mocz i to drugie badanie - idealne. Mi samej w ciąży raz też tak wyszło że wysokie bakterie ale leukocytów nie było , ponowne badanie powtórzyłam i posiew (na wszelki wypadek )- czysto i tu i tu. W ciąży te infekcje są częste to prawda ale najważniejsze że o to dbasz 🤞❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry