• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Czy Wy rano też czujecie się jakby Wam brakowało jakieś 10h snu;p matko kochana, skarpetek nawet nie mogłam dziś znaleźć mini, że mam całą szafkę. Stałam jak sierota i nie umiałam się skupić po co ja ją wogole otworzyłam.

Napisałam do aniaslu z prośbą o wątek prywatny, więc jak go dostaniemy to będę Was dodawała.

A która druga się zgłosiła do administracji? Przepraszam, ale nie pamiętam :(

Czy Wy rano też czujecie się jakby Wam brakowało jakieś 10h snu;p matko kochana, skarpetek nawet nie mogłam dziś znaleźć mini, że mam całą szafkę. Stałam jak sierota i nie umiałam się skupić po co ja ją wogole otworzyłam.
Ja teraz przez 3 dni - ciagle spałam. Codziennie miałam 2 drzemki w dzień i normalnie sen w nocy… dziś dopiero lepiej, idę zaraz na spacerek, bo piękne słońce

Hej, to mój pierwszy post tutaj, mam 28lat i to moja pierwsza ciąża, jestem też po operacji skoliozy w 2011, więc muszę ustalić czy konieczne będzie cc czy jednak nie. Ja mam prenatalne 15.03. Termin porodu na 25.09.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry