Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę, że powinniśmy taki założyć. Może od 1 marca, albo troszkę później? Będziemy sukcesywnie dodawać nowe dziewczyny w razie potrzeby.Dziewczyny, a czy ktoś już poprosił o otwarcie wątku prywatnego? Bo chybamy musimy z tą propozycją wyjść
Jeszcze nie prosiłyśmy, ale od 1 marca warto już taki założyć. Poproszę o toDziewczyny, a czy ktoś już poprosił o otwarcie wątku prywatnego? Bo chybamy musimy z tą propozycją wyjść
Ja teraz przez 3 dni - ciagle spałam. Codziennie miałam 2 drzemki w dzień i normalnie sen w nocy… dziś dopiero lepiej, idę zaraz na spacerek, bo piękne słońceCzy Wy rano też czujecie się jakby Wam brakowało jakieś 10h snu;p matko kochana, skarpetek nawet nie mogłam dziś znaleźć mini, że mam całą szafkę. Stałam jak sierota i nie umiałam się skupić po co ja ją wogole otworzyłam.
Chętna.Napisałam do aniaslu z prośbą o wątek prywatny, więc jak go dostaniemy to będę Was dodawała.
A która druga się zgłosiła do administracji? Przepraszam, ale nie pamiętam![]()