Pchelka25
Fanka BB :)
Cudownie !Tak się cieszę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudownie !Tak się cieszę![]()
w badaniu płeć jest ujawniona ale my chcemy na początku kwietnia mieć niespodziankę i piękne wiosenne fotki z tego momentu więc póki co tylko moja przyjaciółka wieCudownie !też się cieszymy ! Znasz już płeć ?
![]()
Superr!!Dziewczyny mam wyniki NIFTY! Wszędzie niskie ryzyka!!!!!
Moja by nie wytrzymała i mi wypalała.... ;p to większą przekupka jak ,,baba na targu".w badaniu płeć jest ujawniona ale my chcemy na początku kwietnia mieć niespodziankę i piękne wiosenne fotki z tego momentu więc póki co tylko moja przyjaciółka wie![]()
Moja dostała zgodę żeby zobaczyć sobie płeć pod warunkiem że nic nie powie. Do przygotowania sesji przyda jej się ta informacja. Trochę jej zazdroszczę że już wieMoja by nie wytrzymała i mi wypalała.... ;p to większą przekupka jak ,,baba na targu".
Ja sobie powtarzam, ważne że zdrowe a puki co mogę mówić do brzucha onoMoja dostała zgodę żeby zobaczyć sobie płeć pod warunkiem że nic nie powie. Do przygotowania sesji przyda jej się ta informacja. Trochę jej zazdroszczę że już wie![]()
Ja czekałam 6 dni. Kurde jak tak źle się czujesz może powiedz o tym lekarzowi?? Ja miałam identycznie czyli na początku bez objawów a później straszne mdłości, dostałam tabletki do przyjmowania wieczorem i jest o niebo lepiej.Cześć dziewczyny! Ja dzisiaj też się umówiłam na te badania nifty... Długo czekaliście na wyniki? Bo tydzień później mam prenatalne i ciekawe czy już będą...
A dalej się czuje okropnie... Jak miałam spokój na początku tak teraz nic jeść a nawet pić.
Hejka, dzisiaj mi odpisała administratorka, że dzisiaj ten wątek prywatny założyDziewczyny, a wiemy już coś na temat wątku prywatnego? Fajnie byłoby się już dzielić większą ilością informacji![]()