• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Jak się czujecie dziewczyny? Mnie rozłożyło - katar , ból zatok… mam nadzieję że to zaraz przejdzie bo jest bardzo uciążliwe
PS weszłam na apke patrzę a tam 14+0 ( z OM) kiedy to minęło 🙈
Ja ostatnio miałam okropny katar i ból zatok ale przeszło po 3 dniach..niesamowite jak to szybko leci ten czas super 14 tydz już..zaraz będziemy czuć ruchy pewnie 😃 ja z synem czułam w 16 tyg już..takie łaskotanie odrazu wiedziałam że to to i straszne czkawki miał cały brzuch skakał i do tej pory ma 🫣 hehe
dziękuję za kciuki😬😊
U mnie już po prenatalnych, wszystko oki🥹 więcej szczegółów napiszę na wątku prywatnym 😊
Super! 💛ciekawe kiedy wątek nam otworzą..

Wróciłam do domu, czuję się jak po maratonie. Od 8 do teraz poza domem, USG piękne, dziecko duże. Wyniki krwi będą jak przyjdą:P prowadzący kazał odetchnąć bo najgorsze za nami;)wyniki samego USG:
Trisomia 21 1:7135
Trisomia 18 1:18402
Trisomia 13 <1: 20000
Za tydzień (chyba) będą wyniki krwi i ostateczne liczby ale wogole się tym nie przejmuje.
Bardziej mnie interesują połówkowe, ale termin już mam na 27.04.
Dziękuję za wszytskie trzymane kciuki;);*

Ostatnia edycja:
Wróciłam do domu, czuję się jak po maratonie. Od 8 do teraz poza domem, USG piękne, dziecko duże. Wyniki krwi będą jak przyjdą:P prowadzący kazał odetchnąć bo najgorsze za nami;)wyniki samego USG:
Trisomia 21 1:7135
Trisomia 18 1:18402
Trisomia 13 <1: 20000
Za tydzień (chyba) będą wyniki krwi i ostateczne liczby ale wogole się tym nie przejmuje.
Bardziej mnie interesują połówkowe, ale termin już mam na 27.04.
Dziękuję za wszytskie trzymane kciuki;);*
Super, ładne wyniki😊no tak najgorszy czas już był.. teraz ku lepszemu💛 a płeć było widać?💙💜

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry