adoendoendoa
Początkująca w BB
Trzymamy kciuki!!13+1, dokładnie dziś lecę. Właśnie wstaliśmy ogarnąć się, córke zawieziemy do szkoły o jedziemy, w nocy spałam jak zająć pod miedzą.
I @annos za Ciebie jutro tez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy kciuki!!13+1, dokładnie dziś lecę. Właśnie wstaliśmy ogarnąć się, córke zawieziemy do szkoły o jedziemy, w nocy spałam jak zająć pod miedzą.
Dziękuję
Ja ostatnio miałam okropny katar i ból zatok ale przeszło po 3 dniach..niesamowite jak to szybko leci ten czas super 14 tydz już..zaraz będziemy czuć ruchy pewnieJak się czujecie dziewczyny? Mnie rozłożyło - katar , ból zatok… mam nadzieję że to zaraz przejdzie bo jest bardzo uciążliwe
PS weszłam na apke patrzę a tam 14+0 ( z OM) kiedy to minęło![]()
Super!U mnie już po prenatalnych, wszystko okiwięcej szczegółów napiszę na wątku prywatnym
![]()
Super, ładne wynikiWróciłam do domu, czuję się jak po maratonie. Od 8 do teraz poza domem, USG piękne, dziecko duże. Wyniki krwi będą jak przyjdąprowadzący kazał odetchnąć bo najgorsze za nami
wyniki samego USG:
Trisomia 21 1:7135
Trisomia 18 1:18402
Trisomia 13 <1: 20000
Za tydzień (chyba) będą wyniki krwi i ostateczne liczby ale wogole się tym nie przejmuje.
Bardziej mnie interesują połówkowe, ale termin już mam na 27.04.
Dziękuję za wszytskie trzymane kciuki;*
Nie, i dziecko nie ma zamiaru jej pokazać. Lekarz płakał ze śmiechu. Możliwe że to dziewczynka bo się obraziła na nasSuper, ładne wynikino tak najgorszy czas już był.. teraz ku lepszemu
a płeć było widać?
![]()