• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesniowe mamy 2026

My tak szybko wybraliśmy dla dziewczyny bo jeszcze za czasów narzeczeńskich to jedno imię nam się bardzo spodobało wspólnie więc chyba nie było innej opcji i tak oto mamy Łucję ♥️
Ja już się cieszyłam, że trochę jest lepiej i wczoraj znowu podwójne wymioty rano 🤢
Jeszcze ta słoneczna sobotę akurat spędziłam w pracy 🥲
Ale odliczam już do następnej soboty bo wreszcie jedziemy na prenatalne 🥰
U nas z listy odpadła Łucja ze względu na brak zdrobienia. ;( ja chciałam ale córka twierdzi, że imię musi mieć długa i krótka wersję żeby dziecko miało tak samo jak ja i ona;p hahaha .. misja z imionami u nas będzie pewnie bardzo długa, ja czekam na płeć to mi chociaż połowa imion odpadnie;P

reklama
Zaczynam się stresować jutrzejszym dniem. Mam badania prenatalne i u swojego prowadzącego. Bardzo dawno nie widziałam dzidziusia i sobie całą noc ( niby przez sen) wyobrażałam dziwne/niepokojące/najgorsze scenariusze...

Zaczynam się stresować jutrzejszym dniem. Mam badania prenatalne i u swojego prowadzącego. Bardzo dawno nie widziałam dzidziusia i sobie całą noc ( niby przez sen) wyobrażałam dziwne/niepokojące/najgorsze scenariusze...
Trzymam kciuki,na którą masz badania?wiem co czujesz ja mam prenatalne we wtorek o 9 😬stres niesamowity objawów już wogole nie mam😖

Trzymam kciuki,na którą masz badania?wiem co czujesz ja mam prenatalne we wtorek o 9 😬stres niesamowity objawów już wogole nie mam😖
Nie mam pojęcia. Mam stawić się w szpitalu na 10 w rejestracji i dalej to hmmmm.... Na 17mam do prowadzącego w innym mieście. Nań nadzieję, że zdarza i to nie wygląda tak, że przyjdę tam i okaże się, że będę czekała kilka godzin. Chociaż kto to wie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry