niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Dostałam zaświadczenie, że mogę pracować
więc to był dobry dzień!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam mega podobnie bo 1:400. Zrobiłam nifty dla uspokojenia. Popatrz na to w ten sposób że to około 0,3 % ryzyka czyli masz 99,7% szans na zdrowe dziecko. To statystyka która tak bardzo niepokoiHejka jestem po badaniu,USG idealne ale martwi mnie że z ryzyka moich chorób wieku krwi wyszło trisomia21 1:349 niby ryzyko pośrednie,mam umówić się do genetyka i porozmawiać..to bardzo zły wynik? I przez nadciśnienie też ryzyko porodu przed 34 lub 37 tyg ciąży![]()
Mam umówić się do genetyka porozmawiać co dalej zrobić.. przezierność karkowa 1,6 mm kość nosowa widoczna.. mówiła że z USG wszystko idealnie..Ja miałam mega podobnie bo 1:400. Zrobiłam nifty dla uspokojenia. Popatrz na to w ten sposób że to około 0,3 % ryzyka czyli masz 99,7% szans na zdrowe dziecko. To statystyka która tak bardzo niepokoi
Ja staram się cierpliwie czekać na wynik nifty, u Ciebie nie kazali robić?? Jaka była przyziernosc karkowa u bobaska??
oj źle przeczytałam co napisałaś.. wszytko będzie dobrze to małe ryzyko. Mi też proponowała umówienie się do genetyka ale narazie nie idęMam umówić się do genetyka porozmawiać co dalej zrobić.. przezierność karkowa 1,6 mm kość nosowa widoczna.. mówiłaś że z USG wszystko idealnie..![]()
Mam umówić się do genetyka porozmawiać co dalej zrobić.. przezierność karkowa 1,6 mm kość nosowa widoczna.. mówiła że z USG wszystko idealnie..![]()
No właśnie ja się chyba umówię zobaczymy co on powie, Ale masz rację patrząc tak na statystyki to ryzyko nie jest za wysokie aż tak ona mi też mówiła że to jest pośrednie..oj źle przeczytałam co napisałaś.. wszytko będzie dobrze to małe ryzyko. Mi też proponowała umówienie się do genetyka ale narazie nie idę
Właśnie umówię się do genetyka zobaczymy co mi powie z tych wszystkich wyników.. wtedy rozważę pewnie sanco bo amniopunkcji bym się bała..Przeziernosc karkowa faktycznie malutka, to świetny znak. Nie wiem co chcesz zrobić, ja jestem bardzo niecierpliwa i pewnie poleciałabym na test nipt. Sanco dałoby ci wynik w jakieś cztery dni..zastanów się na spokojnie![]()
Powiem jak mój mój mąż: no i po co było się denerwować, to jasne, że wszytsko musiało być dobrze =]Dziewczyny mam wyniki NIFTY! Wszędzie niskie ryzyka!!!!!
Tak się cieszęPowiem jak mój mój mąż: no i po co było się denerwować, to jasne, że wszytsko musiało być dobrze =]