Rajani
Fanka BB :)
Powiedz mi lekarz mówił Ci czy od ostatniej wizyty zarodek urosl czy tylko powiedział że nie widzi tętna?Ja teraz kompletnie nie wiem co robić, czy się pakować i iść czy po prostu leżeć i płakać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedz mi lekarz mówił Ci czy od ostatniej wizyty zarodek urosl czy tylko powiedział że nie widzi tętna?Ja teraz kompletnie nie wiem co robić, czy się pakować i iść czy po prostu leżeć i płakać
Możesz na razie leżeć i płakać, szpital nie ucieknie…. No chyba że faktycznie ten lekarz miał arcy stary sprzęt i nie potrafił go obsługiwać… przykro mi bardzo, że musisz się z tym mierzyćJa teraz kompletnie nie wiem co robić, czy się pakować i iść czy po prostu leżeć i płakać
O wielkości nic nie mówił, ale było widać że jest większe. Powiedział właśnie że tętna nie widać, i też że właśnie jest bardzo z tyłu i ciężko dobrze zobaczyć.Powiedz mi lekarz mówił Ci czy od ostatniej wizyty zarodek urosl czy tylko powiedział że nie widzi tętna?
To od razu dzisiaj masz się zgłosić do szpitala? Ja dwukrotnie poroniłam i do szpitala miałam się zgłosić dopiero po kilku dniach.Ja teraz kompletnie nie wiem co robić, czy się pakować i iść czy po prostu leżeć i płakać
U mnie wczoraj lekko zaróżowiony śluz dziś już nie. Ale chyba wolę pójść dziś i wiedzieć na 100% co jest grane.Możesz na razie leżeć i płakać, szpital nie ucieknie…. No chyba że faktycznie ten lekarz miał arcy stary sprzęt i nie potrafił go obsługiwać… przykro mi bardzo, że musisz się z tym mierzyćja np wolałam poronić sama w domu niż w szpitalu, ale u mnie zaczęło się samoistnie i od razu było b dużo krwi.
Powiedział że mogę jutro z rana. Ale chyba nie chce się łudzić nie potrzebnieTo od razu dzisiaj masz się zgłosić do szpitala? Ja dwukrotnie poroniłam i do szpitala miałam się zgłosić dopiero po kilku dniach.
Ja bym poszukała na cito wizyty u innego lekarza na dziś.O wielkości nic nie mówił, ale było widać że jest większe. Powiedział właśnie że tętna nie widać, i też że właśnie jest bardzo z tyłu i ciężko dobrze zobaczyć.
No jeżeli jeszcze dam komunikat, że nie potrafi tego tętna znaleźć, a możliwe, że jest… to faktycznie warto jechać do szpitala na predceU mnie wczoraj lekko zaróżowiony śluz dziś już nie. Ale chyba wolę pójść dziś i wiedzieć na 100% co jest grane.