reklama

Wrześnióweczki

reklama
KasiaMarysia do czwartku Ci przyjdzie ochota na coś innego :P

apetyt nie koniecznie, ale jem co kilka godzin bo to dla mnie jedyny ratunek przed mdłościami :( ale też zaparcia chyba robią swoje jeśli chodzi o te 2 kg....tak sobie wmawiam :P

Mnie też, a jakoś najlepiej na moje ciążowe dolegliwości działa chleb :( ale dziś właśnie zmieniłam zwykły chleb na pieczywo chrupkie. Jak tak dalej będę wcinać chleb to do końca ciąży przytyje 30 kg :( u mnie ten strach przed tyciem wynika z tego ze 5 lat temu schudłam z 67 na 52 kg przy pomocy bardzo ciężkich diet i codziennych wyczerpujących ćwiczeń i po prostu boję się, że teraz to wszystko wróci. Tak jak brzuszek ciążowy jest cudny, tak tłuszczyku za bardzo bym nie chciała :P

KasiaMarysia jak masz problem z hemoroidami to reaguj, bo zaparcia tylko pogarszają sprawę :) Ja zawsze miałam problemy z wypróżnianiem wiec teraz w ciąży będzie tylko gorzej :/

reklama
Molly jeśli te czopki mają Ci pomóc to nie zastanawiaj się tylko bierz na noc, a rano będzie Ci łatwiej :)
Od dwóch dni tak mam, ale myślę że to dlatego że mało jem i nie mam czym się załatwić chociaż czasem czuje parcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry