Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego się śmiejemy, że pewnie będzie chłopak 

Hej Dziewczyny!
Mnie też zaparcia dopadły. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Do tego głowa mnie pobolewa. Ech kiedy to minie.....
Ja pocieszam się tym, że może niedługo przejdą te okropne bóle ☺Co do bólu głowy to ja juz się nawet nie wypowiadam ... Bo to mnie rozkłada , szczególnie wieczorami , są takie bóle ze aż do mdłości doprowadzają
jane haha nam w zasadzie wszystko jedno co będzie, ale odrobinkę bardziej wolelibyśmy chłopca i czuję, że to będzie chłopak, ale jeszcze trzeba trochę poczekać
Kurde, nie pamiętam kiedy w pierwszej ciąży poznałam płeć :/
A co do soli to znowu zaczynam wszystko przesalać, jak w pierwszej ciąży. My w ogóle soli używamy bardzo mało, ale w ciąży mi jej chyba brakuje, tylko mąż i syn nie chcą jeść tego co przygotuję, ale ja tam w ogóle nie czuje że słone![]()

Ja ciągle nie wyspana jestem , budze się wykończona jakbym po nocce była zrobię coś i padam na twarz ... Tragedia jakbym nie była sobą 2 poprzednie ciążę biegalam jak wariatka ,pracowałam zero zmęczenia a teraz szok
Pola06 tak to jest właśnie. Ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to ból głowy, a teraz? Masakra.
A macie już jakies zachcianki?
Pamiętam jak moją Aneczke miałam w brzuchu to wcinałam non stop truskawki i lody. Ciekawe co będzie tym razem
dzień bez pomidora był dniem straconym