reklama

Wrześnióweczki

reklama
HappyMum89 no ja też bym nie wytrzymała z niewiedzą ;) A ja marze o synku , nawet imię już dla niego mamy wybrane hahahaha ale jedna najważniejsza rzecz ; OBY BYŁO ZDROWE ! ;)
a co do zaparć to jak leżałam w szpitalu to lekarz polecał mojej sąsiadce Laximama taki proszek choć najlepszym rozwiązaniem dla niej były jednak czopki glicerynowe ;)

anik z tą wyciskarką to dobry pomysł, świetna inwestycja. Ty będziesz miała świeży sok, a potem maluszkowi można przyrządzać :)

a właśnie....jaką płeć Dzidziusia byście preferowały? :)

Ja chyba zdrową dziewczynkę:)

Molly a odruch wymiotny masz?? Najlepiej byłoby to zwrócić Kochana, żebyś się nie męczyła.

Mnie naszło ostatnio na cukierki Nimm2 :) Zjadłam całe małe opakowanie:)

HappyMum trzymam kciuki &&&&

Ja bym chciała dziewczynkę, mąż chłopca, ale tak jak mówicie, najważniejsze aby było zdrowe :)

Mnie się odruch wymiotny skończył, zachcianek nie mam, tylko gazy mnie zaczęły męczyć i lekkie wzdęcia. Macie na to sposób? Śliwki na wieczór? Aaa, no i bolą mnie okropnie sutki, a jak nie bolą to swędzą.

KasiaMarysia nie mam odruchu wymiotnego, ale napiłam się miętowej herbatki i jest mi lepiej :) Dziękuję :*

Ja Wam powiem szczerze, że zawsze marzyłam o dwójce dzieci. Najpierw chłopiec, potem dziewczynka :) ale jakiś czas temu zmieniło mi się na trójeczkę :) i teraz jak jestem w ciąży to jakoś tak mam ochotę najpierw na córeczkę, ale tak jak Wy wszystkie mówicie, najważniejsze aby było zdrowe :) Chciałabym już znać płeć, ponieważ rozmawiam (a raczej mówię) ze swoim Szkrabem póki co bezpłciowo :p

Jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki albo Emilia albo Olivia, a co do chłopca to jest problem, bo mój mąż jest Grekiem i w jego rodzinie jest taka tradycja, że chłopiec nosi imię dziadka..no i mój teść ma na imię Panagioti...i mąż by chciał dać tak na imię naszemu Synkowi, a mnie to się nie podoba z racji tego, że żyjemy w Polsce i obawiam się, że moje dziecko mogłoby mieć jakieś nieprzyjemności z tego tytułu, ale też chcę szanować tradycje rodzinne męża. Może na drugie dam po dziadku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry