Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jane haha nam w zasadzie wszystko jedno co będzie, ale odrobinkę bardziej wolelibyśmy chłopca i czuję, że to będzie chłopak, ale jeszcze trzeba trochę poczekać
Kurde, nie pamiętam kiedy w pierwszej ciąży poznałam płeć :/
A co do soli to znowu zaczynam wszystko przesalać, jak w pierwszej ciąży. My w ogóle soli używamy bardzo mało, ale w ciąży mi jej chyba brakuje, tylko mąż i syn nie chcą jeść tego co przygotuję, ale ja tam w ogóle nie czuje że słone![]()
Ja pamietam jak po calym miescie szukalam lodow kokosowych tak mi sie chcialo
Ja poznalam plec w 18 tyg a tym razem nie chce wiedziec niech bedzie niespodzianka. Dla mnie liczy sie tylko to aby urodzilo sie zdrowe
Dzis wizyta. Mam stresa jak przed matura !
Jaspis mam to samo domownicy mówią, że mam nie doprawiać niczego bo daje tyle soli ,że jeść się nie da a mi o dziwo smakuje
Co do zachcianek to non stop jadłabym ziemniaki suche najlepiej ;D
Jutro pójdę na powtórne anty HCV , ide do innego laboratorium zobaczymy co tam mi wykaże..
Ja pamietam jak po calym miescie szukalam lodow kokosowych tak mi sie chcialo
Ja poznalam plec w 18 tyg a tym razem nie chce wiedziec niech bedzie niespodzianka. Dla mnie liczy sie tylko to aby urodzilo sie zdrowe
Dzis wizyta. Mam stresa jak przed matura !
Ja też mam kłopoty z zaparciami, a w pierwszej ciąży to już w ogóle była tragedia. Ginekolog zalecił mi wtedy syrop lactulosum, brałam go co jakiś czas przez kilka dni pod rząd i pomagało. Jest bezpieczny w ciąży. Na mnie nigdy nie działały śliwki, kefiry i inne polecane sposoby :/ Czopki glicerynowe stosowałam kilka razy po porodzie.
Uregulować sprawę pomogła mi zupełna zmiana diety
Moja mama tez ma ogródek, super sprawaA zamrożony koperek już zjedliśmy, w przyszłym roku też więcej trzeba będzie zamrozić
jane gratuluję wynikuWidzę, ze mamy dzieci w podobnym wieku
![]()