gosia2808
Fanka BB :)
SuperJestem po wizycie. Ciaza potwierdzona serduszko bije. Takze masa badan do zrobienia. Troche problemow bedzie z konfliktem no ale z tego zdawalam sobie akurat sprawe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
SuperJestem po wizycie. Ciaza potwierdzona serduszko bije. Takze masa badan do zrobienia. Troche problemow bedzie z konfliktem no ale z tego zdawalam sobie akurat sprawe.
Ktory tydz juz ?Jestem po wizycie. Ciaza potwierdzona serduszko bije. Takze masa badan do zrobienia. Troche problemow bedzie z konfliktem no ale z tego zdawalam sobie akurat sprawe.
Jestem po wizycie. Ciaza potwierdzona serduszko bije. Takze masa badan do zrobienia. Troche problemow bedzie z konfliktem no ale z tego zdawalam sobie akurat sprawe.
Acgug jestem w 6 tyg i 2 dni.
Ja też już po wizycie , nasze szczęście ma 1 cm i serduszko bije) cieszymy się bardzo
ja narazie z checiami musze sobie odpuscić, ale myśle że niedługo mi przejdzie,mam taka cichą nadzieje.więc jutro u Ciebie na obiad,albo nawet śniadanie barszcz białyA który tydzień ?? Gratuluję
Kochana szybko minie zanim się nie obejrzysz będzie 8 miesiąc.
Odpoczywaj dużo, chłopców masz już sporych więc zrozumieją że źle się czujesz.
Zdrówka !!!
Ale bym zjadła barszczu białego z jajkiem mmmmmmmmmmm i paprykowych czipsówewentualnie frytki
![]()
Wg miesiaczki 6.1 wg usg 6.0Ktory tydz juz ?