sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Zdecydowanie na zamkniętymjestem za ale na zamkniętym wątku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdecydowanie na zamkniętymjestem za ale na zamkniętym wątku
Tak to działa tak samo tyle że cena inna Luteina zdecydowanie tańsza i starszym jest lekiem który był kiedyś bardziej testowanyDziewczyny wiecie może czy Luteina to
Cos na zasadzie duphastonu ?
z tego co wiem to nieA mamy już watek zamknięty?

Dziewczyny wiecie może czy Luteina to
Cos na zasadzie duphastonu ?
A kiedy będzie wątek zamknięty? Bo ja mogę wejść na każdy wątek i poczytać hmmm?
Ja niestety nie mam takiego problemu. Piersi mam male i z niecierpliwoscia czekam az urosnaKurde dziewczyny , jakc tam z waszym powiekszaniem Sie ?ja dzis bylam po biustonosz , C juz za maly wiec poszlam po D , a ze poszlam z dzieciakami i pewna ze D bedzie ok to nie mierzylam bo w tym czasie dzieci by sklep rozniosly , wiec kupilam na Oko , przylozylam jeszcze do Swojej wczessniejszej miseczki , no ok wiekszy , czyli bedzie dobry , noo i sie przeliczylam , piersi wyszlyby przy schylaniu sie , wracam do Sklepu i tym razem mierzac ( pal licho rozniesiony przez dzieci sklep ) okazalo sie ze DD jest akurat Szok a to dopiero poczatek ! waga na ostatniej wizycie byla minus 2 kg tj 62kg wiec jakim cudem tak w cyce poszlo
masakra , do 9 miesiaca bede wygladac jak mleczarnia
![]()
Kurczaczkibrzuszek tez juz widac u mnie ,niewiele ale cos juz jest
a Wam jak ida nadprogramowe kg?