KasiaRo
Fanka BB :)
Tak. Gin mnie zawsze obmacuje od srodka o sprawdza brzuch. Trwa to mniej niz minuteDziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Gin mnie zawsze obmacuje od srodka o sprawdza brzuch. Trwa to mniej niz minuteDziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
No i dlatego mamy sadja wiem, że jest kodeks ale i tak ją zwolnili....życie
Wstawiłam :-) miałam usg dopochwowe, może, że za 2 tyg wyjdzie lepsze zdjęcie :-)A może chociaż nazwę sklepu czy coś?? Chociaż to pewnie dodatkowa praca dla Ciebie jakbyśmy wszystkie coś zamówiły.
Anusia daj zdjęcie![]()
Gabeeee też poproszę o linka na priv :-) robisz też wysyłki za granicę? ;-)Tak, ale chyba nie podam Wam nicku z all i adresu sklepu, bo nie chcę być posądzona o reklamę
Nie po to jestem na tym forum))
Ale jak coś byście chciały, to możecie zapytać czy to mam![]()
![]()
No i dlatego mamy sadale fakt, ze to zadna przyjemnosc wrocic do takiej pracy
![]()
Dziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?
dokładnieNo i dlatego mamy sadale fakt, ze to zadna przyjemnosc wrocic do takiej pracy
![]()

Po cichu mysle o drugim, ale na razie to niech sie to jedno szczesliwie urodzi...Dlatego jak przywrócą to na wychowawczy od razui kombinować sobie drugą pracę lub DG.
Albo drugie dziecko i ciągnąć na maksa![]()
Dlatego jak przywrócą to na wychowawczy od razui kombinować sobie drugą pracę lub DG.
Albo drugie dziecko i ciągnąć na maksa![]()
ale sam fakt, że tak robią jest ciulowy bo kobieta na dzień dobry po powrocie ma problemy i musi kombinować...chore to dla mnie jest.A mnie ani razu tak nie badal. Owszem pogapil i pobral cytologię a szyjkę sprawdzal na usg.Dziewczyny na wizycie cały czas badają Was na fotelu ginekologicznym?