reklama

Wrześnióweczki

U mnie dziś ogórkowa oczywiście bez mięsa bo dziś jest piątek i post.

Ja nie mam szczególnych zachcianek, mam jedynie wstręt do niektórych produktów. Moja waga spadła -0,5 mimo iż nie wymiotuję.

Ja od mojego męża na pewno nic nie dostanę :no:

reklama
Młoda żona Twoja córka lubi wszystko to co ja, aż mi ślinka pociekła jak czytałam ;-)

U mnie dziś rybka, jak w każdy piątek. Postnie, podobnie jak u Marty :-)

Marzena, ja mało jem, bo jedzenie mi nie idzie ale powoli zaczynam jeść. Nie wymiotuje. Skoro jesz normalnie to powinno być ok. Zapytać się musisz lekarza.

Mloda zona, przykro mi. Ja 3 razy to przechodziłam. Też muszę się oszczędzać i jakoś nie mogę przybrać na wadze.
Ja nawet nie wiedziałam że jest dwoje dopiero jak dostałam krwotoku i do szpitala trafiłam.. Ale na szczęście z drugim jest wszystko ok tylko zakaz powrotu do pracy i oszczędzać się leżeć jak najwięcej.. I tyłek rośnie :-P

Ja nawet nie wiedziałam że jest dwoje dopiero jak dostałam krwotoku i do szpitala trafiłam.. Ale na szczęście z drugim jest wszystko ok tylko zakaz powrotu do pracy i oszczędzać się leżeć jak najwięcej.. I tyłek rośnie :-P
Który to był tc?
Bardzo mi przykro, ale całe szczęście, że z drugim maluszkiem jest wszystko dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry