Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nawet nie wiedziałam że jest dwoje dopiero jak dostałam krwotoku i do szpitala trafiłam.. Ale na szczęście z drugim jest wszystko ok tylko zakaz powrotu do pracy i oszczędzać się leżeć jak najwięcej.. I tyłek rośnieMarzena, ja mało jem, bo jedzenie mi nie idzie ale powoli zaczynam jeść. Nie wymiotuje. Skoro jesz normalnie to powinno być ok. Zapytać się musisz lekarza.
Mloda zona, przykro mi. Ja 3 razy to przechodziłam. Też muszę się oszczędzać i jakoś nie mogę przybrać na wadze.
Który to był tc?Ja nawet nie wiedziałam że jest dwoje dopiero jak dostałam krwotoku i do szpitala trafiłam.. Ale na szczęście z drugim jest wszystko ok tylko zakaz powrotu do pracy i oszczędzać się leżeć jak najwięcej.. I tyłek rośnie![]()
No ja się bardzo cieszę że to lubi bo ja też i jakby nie patrzeć zdrowe woli jedzonko niż McDonalda..Młoda żona Twoja córka lubi wszystko to co ja, aż mi ślinka pociekła jak czytałam ;-)
U mnie dziś rybka, jak w każdy piątek. Postnie, podobnie jak u Marty :-)

17.09,ale synka urodzilam 2 tyg przed terminem.Kornela to tak jak ja na kiedy masz termin? :-)
Pewnie, o wiele lepiej ;-)No ja się bardzo cieszę że to lubi bo ja też i jakby nie patrzeć zdrowe woli jedzonko niż McDonalda..![]()
9 tc w 6 robiłam usg i nie było widać że jest dwoje.. Teraz jeszcze tylko wyniki badań prenatalnych za tydzień i oby było wszystko dobrze :-)Który to był tc?
Bardzo mi przykro, ale całe szczęście, że z drugim maluszkiem jest wszystko dobrze.
Będzie na pewno, trzeba być dobrej myśli :-)9 tc w 6 robiłam usg i nie było widać że jest dwoje.. Teraz jeszcze tylko wyniki badań prenatalnych za tydzień i oby było wszystko dobrze :-)