reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia, bidulka :*

Mloda zona, zależy też od dziecka. U nas zawsze słodycze są i na widoku. Moje dziewczynki nie zawsze coś zjedzą i słodycze leżą, leżą, aż w końcu M coś zje :p Przeraża mnie widok jak niektóre dzieci nie mają umiaru i non stop fast food i coś słodkiego. My kupujemy MacDonaldsa czasmi dla dzieci, ale one przeważnie interesują się zabawką, a nie jedzeniem.

Martya, skąd wiesz, że od męża nic nie dostaniesz? Ja myślałam, że M zapomni tak jak ja nie pamiętałam, że zaraz nasze święto, ale od poniedziałku po złotnikach latał. I dziwne, że nikomu nic nie powiedział.

Wiem bo go znam :) No chyba, że mnie zaskoczy :)

reklama
Z moją córka nie jest tak, że jest niejadkiem. Uwielbia jeść. Tylko chodzi o to, że wkoło to samo. Podsuwa jej "nowosci" jedzeniowe i mam nadzieje, ze kiedyś nie będzie wybrzydzac.
A moja chociaż lubi takie rzeczy to niestety ogólnie niejadek jest przynajmniej w domu bo w przedszkolu podobno zjada wszystko pięknie.. No chyba że właśnie te ulubione rzeczy są to czasami i dwie dokladki prosi :-)

Moj 1,5 roku i je banany,jablka,gruszki,sliwki,suszone owoce,brokuly,kalafior,fasole szparagoea,szpinak,marchewka,pietruszka,kukurydza,groszek,pieczywo,kasza gryczana,z mies-indyka,kaczke,kurczaka i wieprzowine. Lubi tez ryby. Pije tylko wode zrpdlana

ciesz się bo niejedzące dziecko może człowieka do szału doprowadzić....

A my pamiętajmy że 10 jest dzień mężczyzn.

mój dostanie super prezent, pierwszy raz zobaczy dzidzię na USG bo idzie ze mną na prenatalne :-) :) a co do prezentów od niego to nie narzekam bo zawsze pamięta i zawsze super prezenty dostaję :tak: choć akurat na dzień kobiet to jakoś specjalnie nie liczę na prezent

reklama
Jane no to rzeczywiście piękny i niezapomniany prezent :-)

Acgug tak tak. Pamiętam 2 lata temu poszłam na staż do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie i 8 dostałyśmy
merci, a 10 my dawałyśmy rafaello.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry