reklama

Wrześnióweczki

reklama
No dziwne , poczekam do wizyty i zobaczymy ;))
Martya a może Cię zaskoczy i coś dostaniesz ;) choć w sumie ja też mam takie przeczucie jak Ty alee trzeba wierzyć hehe ;))
AnusiaP u mnie też dziś rybka na obiad a do niej surówka z kiszonej mmm ;)
Mloda zona mam nadzieje że moje dziecko też będzie lubiło zdrowe jedzonko , już teraz zapowiedziałam swojemu że mcdonald to bd z jakiejś szczególnej okazji , bardzo rzadko żeby się dziecko nie przyzwyczaiło do śmieciowego jedzenia.

Co do jedzenia dzieciaków to moja bratowa ma problem z moją 3 letnią bratanicą - ona mogłaby jeść tylko placki ziemniaczane , naleśniki i suche ziemniaki i każda próba wprowadzenia nowości kończy się źle..

A jeszcze u mnie trwa remont w końcu jeden pokój będzie dziś skończony ;)))

No dziwne , poczekam do wizyty i zobaczymy ;))
Martya a może Cię zaskoczy i coś dostaniesz ;) choć w sumie ja też mam takie przeczucie jak Ty alee trzeba wierzyć hehe ;))
AnusiaP u mnie też dziś rybka na obiad a do niej surówka z kiszonej mmm ;)
Mloda zona mam nadzieje że moje dziecko też będzie lubiło zdrowe jedzonko , już teraz zapowiedziałam swojemu że mcdonald to bd z jakiejś szczególnej okazji , bardzo rzadko żeby się dziecko nie przyzwyczaiło do śmieciowego jedzenia.

Co do jedzenia dzieciaków to moja bratowa ma problem z moją 3 letnią bratanicą - ona mogłaby jeść tylko placki ziemniaczane , naleśniki i suche ziemniaki i każda próba wprowadzenia nowości kończy się źle..

A jeszcze u mnie trwa remont w końcu jeden pokój będzie dziś skończony ;)))
U mnie surówka z kiszonej kapusty wczoraj była. Pyyychaaa
Ale Ci fajnie z remontem. Wszystko takie świeże i nowe. Ja planuje przemalowac sypialnie ale to jak cieplej będzie.

Nooo już się nie umiem doczekać końca , dopiero 1 pokój będzie gotowy a gdzie tam pozostałe dwa i kuchnia ;o ale mysle ze do porodu dziecka zdążymy;))
Ja dziewczyny uciekam , jade po listwy do paneli ;)

Ja nie mam szczególnych zachcianek, przynajmniej póki co ;-)

Dziewczyny mam takie pytanie, właśnie mnie natchnęło ;-) jakie łóżeczko jest dla dziecka lepsze i bardziej praktyczne 60x120cm czy 70x140cm?
Ale łóżeczko dla niemowlaka czy starszego dziecka? Ja dla córki miałam kolyske na kółkach niedużą później miała łóżeczko jak juz podnosiła się , a teraz ma zrobione łóżeczko 90x 160.

Jane to napewno jest denerwujące jak dziecko nie chce jeść. Ale nie zmusić przecież. Wyrośnie z tego. Nie ma się co martwić.

wiem i nie mam mowy o zmuszaniu bo to tylko odwrotny skutek by miało tylko mi szkoda po prostu bo ja uwielbiam jedzenie, jest tyle super rzeczy do jedzenia a ona będzie jadła suchy makaron...w końcu z tego wyrośnie ale mam nadzieję, że z tym bejbikiem będzie lepiej pod względem jedzenia :blink: a i mój m ponoć był strasznym niejadkiem :-p

Dziewczyny a planujecie wcześniej kupić łóżeczko i przygotować pokój?
Ja myślę że w wakacje odnowilabym ( o ile właściciel by się zgodził, bo chcemy wynająć), meble ustawić ale łóżeczko kupić po urodzeniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry