Acgug
Fanka BB :)
Półtora roku po ciąży ważyłam 67 kg czyli tyle co przed ciążą.a długo wracałaś do wagi sprzed ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Półtora roku po ciąży ważyłam 67 kg czyli tyle co przed ciążą.a długo wracałaś do wagi sprzed ciąży?
Ja tez mam tendencje do nakrecania sie heh.Rosie mnie też brzuch pobolewa ale teraz mam okres "paniki po szpitalu " tam nasłuchałam się przeróżnych opowieści dziewczyn i teraz stawiam sobie milion diagnoz naraz haha
annam03 to ci współczuję mam nadzieję że wstręt do zapachów niebawem przejdzie
Co do tycia to przybrałyście już coś?
Ja przytylam 10. Moj syn wazyl 3.520Hahahaha no internet to jest zło jeśli chodzi o informacje;d
annam03 no ja stałą wage miałam 57 teraz 58,2 ;d narazie zachwouje spokój podobno <widza z internetów hahah > najlepiej przytyć przez całą ciąże około 13 kg![]()