anik.
Mama Krzysia :)
Bo tak jest wpisane w kartę...Anik, współczuje Tobie tego stresu. A powiedzieli dlaczego wyniki dopiero jutro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tak jest wpisane w kartę...Anik, współczuje Tobie tego stresu. A powiedzieli dlaczego wyniki dopiero jutro?
Chora sytuacja, współczuję, choć krew mi sie gotuje, jak tak można.... Trzymaj się dzielnieBo tak jest wpisane w kartę...
Malusiolka to źle zrozumiałam w takim razie.Kaaasia, ja jestem w 12t 2d![]()

Sucha BeskidzkaMalusiolka to źle zrozumiałam w takim razie.
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie
Od jakiś 2 dni czytałam sobie Wasze wpisy i zastanawiałam się w którym szpitalu jest tak strasznie że trzymają Anik tak długo w niepewności-ja bym chyba oszalała. Bardzo współczuję.
ale fakt faktem ten mój wynik jest powyżej normy
na NFZ do endokrynologa w mojej przychodni zapisy mają rozpocząć się pod koniec lutego na ...kwiecień

bo skoro wszystko było by stracone to czemu dostałaś leki na zatrzymanie skurczy

Ja też mam plamienia od ponad miesiąca i biorę luteinę dowcipnie i jestem na zwolnieniu. Do tej pory w usg z Maleństwem było wszystko dobrze i modlę się żeby dalej było dobrze a plamienia mam nadzieję że miną.Malusiolka to źle zrozumiałam w takim razie.
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie
Od jakiś 2 dni czytałam sobie Wasze wpisy i zastanawiałam się w którym szpitalu jest tak strasznie że trzymają Anik tak długo w niepewności-ja bym chyba oszalała. Bardzo współczuję.
To straszne. Ja mieszkam w Warszawie.Sucha Beskidzka