reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

reklama
jejku anik :( tak bardzo bym chciała Ci jakoś pomóc :( znieczulica lekarska...szlag mnie trafi...nie wiem co powiedzieć, aby poprawić Ci nastrój. Chyba nie ma takich słów. A;e jestem przy Tobie myślami i sercem.Trzymaj się jakoś :* a plamisz jeszcze?

Kaaasia, ja jestem w 12t 2d :)
Malusiolka to źle zrozumiałam w takim razie.
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie:biggrin2:
Od jakiś 2 dni czytałam sobie Wasze wpisy i zastanawiałam się w którym szpitalu jest tak strasznie że trzymają Anik tak długo w niepewności-ja bym chyba oszalała. Bardzo współczuję.

Od jakiś 2 dni czytałam sobie Wasze wpisy i zastanawiałam się w którym szpitalu jest tak strasznie że trzymają Anik tak długo w niepewności-ja bym chyba oszalała. Bardzo współczuję.
Sucha Beskidzka

HappyMum89 te normy co wkleiłaś mają wartość mlU/l a te moje mają ulU/ml więc może dlatego jest taka rozbieżność :confused: ale fakt faktem ten mój wynik jest powyżej normy:eek:
Molly zapisałam się do endokrynologa (prywatnie) na 16.02 :confused: na NFZ do endokrynologa w mojej przychodni zapisy mają rozpocząć się pod koniec lutego na ...kwiecień:eek:
Kasia2439 w drugim trymestrze powinny wymioty ustąpić :confused:
Malusiolka przy moim wyniku jest taka sama norma jak ty masz...tylko sam wynik wyższy:unsure:
kaaasia2 serdeczne gratulacje :-) :)
Anik wydaje mi się że oni sami mają nadzieję że wynik pokaże wzrost i dlatego nie chcą tego szybko zakończyć :confused: bo skoro wszystko było by stracone to czemu dostałaś leki na zatrzymanie skurczy :dry:
przecież to lepiej dla zdrowia pacjentki jak organizm sam się oczyści z obumarłej ciąży niż żeby robili to oni później "mechanicznie":confused:
Współczuję Ci że musisz żyć w takiej niepewności :confused:

Ja też mam plamienia od ponad miesiąca i biorę luteinę dowcipnie i jestem na zwolnieniu. Do tej pory w usg z Maleństwem było wszystko dobrze i modlę się żeby dalej było dobrze a plamienia mam nadzieję że miną.

reklama
Do góry