reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześnióweczki

Ja lykam suplementy w obawie, ze posypia mi sie wlosy. Gin uwazala jedynie, ze wprowadzanie zmian moze zle wplynac na nudnosci i samopoczucie, wiec skoro juz biore to lepiej ani nie wprowadzac teraz nowych ani nie odstawiac tego co lykam.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Tez właśnie myślę nad wit. D czy kupić.

Ehh no i pokłóciłam się z Kamilem o badania prenatalne, głównie o koszt, bo On nie rozumie ze w jedynym gabinecie 200 a w szczególności innym 500. Czasem mam wrażenie że Jego nie obchodzi moja ciąża. Wydaje mi się ze Jego babcia bardziej dba o mnie niż On. Brzuszkiem też się nie interesuje, powiedziałam ze pokaże mu książeczke ciąży ale nie wspomniał o niej ani wczoraj ani dziś. :(

Dziewczyny a Wy badania prenatarne robicie ze względu na jakieś wskazania czy tak dla spokojności?

Dziewczyny a Wy badania prenatarne robicie ze względu na jakieś wskazania czy tak dla spokojności?

Ja we właśnie się zastanawiam czy robić. Nie ma u Nas obciążenia genetycznego i teraz już nie wiem. Moja gin się pytała czy mam 35 lat jak zapytałam o prenatalne, powiedziałam że nie, z resztą ona to wie. Powiedziała że to już prywatnie. Nic mi nie doradzila.

Molly_88 jestem juz w domu. Smutno mi. Ale poradzę sobie. Teraz czekam na wynik histopatologii.

Rozpakowalam właśnie moje ciążowe spodnie, sukienkę i poduszkę...
Za wcześnie je zamowilam chyba... chciałam żeby mi wygodnie było już. W szpitalu sporo schudłam. Czuje po biustonoszu i spodniach.

Anik tak mi przykro, musi Ci być bardzo ciężko :( Te wszystkie rzeczy Ci się na pewno jeszcze przydadzą.

Ja nie robię badań prenatalnych, też nie mamy żadnych obciążeń, oboje mamy po 24 lata.

reklama
Kasia-nieobecność lekarza. A ja juz bylam nastawiona na środę:(
Z Wit D poradź sie giną,ja swojego zapytam na wizycie. W aptece Pani odradzala nawet witaminy w ciazy na własną rękę.

Prenatalne to to usg miedzy 11 a 12 tyg ciazy tak? Ja mam 26 lat i zrobię . Gin mowil,ze będziemy mierzyć bobasa w 12 tyg

Do góry