Witam  czy mogę się do was przyłączyć?  Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty)  i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki
 czy mogę się do was przyłączyć?  Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty)  i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki 

czy mogę się do was przyłączyć?  Termin porodu z własnych obliczeń wypada mi na 28 września. Kartę ciąży będę miała założona dopiero 18 marca. Pierwszą wizytę mam już za sobą (19 luty)  i wszystko wporzadku. Wasz wątek śledzę od samego początku "wrześnioweczek". Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za dobre wyniki