A mnie ani razu tak nie badal. Owszem pogapil i pobral cytologię a szyjkę sprawdzal na usg.
mi też brzuch tak naciskał ale oni tak chyba jajniki sprawdzają jakoś..choć nie mam pojecia co oni tam czują
 dla mnie to kosmos
 dla mnie to kosmosDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A mnie ani razu tak nie badal. Owszem pogapil i pobral cytologię a szyjkę sprawdzal na usg.
 dla mnie to kosmos
 dla mnie to kosmosU mnie przez naciskanie brzucha sprawdzala polozenie i wielkosc macicy i szyjke palcami

Super tylko się cieszycJuż po wizycie, ale ulga :-) Fasolka ma 4,3 cm :-) serduszko bije, nie słyszałam, ale widziałam i ogólnie gin powiedział, że wszystko jest ok :-) za chwilę wstawię zdjęcie z USG na drugim wątku :-) na tej wizycie chciałam też upewnić się, że nie ma żadnych przeciwwskazań do lotu, bo w sobotę lecimy do Londynu i chciałam mieć pewność.
Dziękuję raz jeszcze za kciuki, pomogły bardzo :-*
Ja też chodzę w Austrii na fundusz tak jakby, ale miałam do tej pory dwa usg i za każde płaciłam po 29 eur.
Kolejna wizyta 15 marca i wtedy karta ciąży + badania, więc zobaczymy czy bezpłatnie czy będę musiała płacić.
Witaj nowa wrześniowa mamusiu :-)

Ja slyszalam,ze maja dwa podejścia i jedni badaja"ręcznie" od poczatku,inni do 12 tc nie robia tego.Ja mam co wizytę badanie na samolocie. Nieprzyjemne ale jak mus to mus