reklama
Michalinka09
Początkująca w BB
Hej dziewczyny
. Wiecie może jak rozpoznac wyciekanie wód płodowych? :-)
Ostatnia edycja:
Mowia tez zeby sie wysiusiać założyć nowa wkładkę i obserwować czy bedzie mokra jesli na ten czas nie masz w domu pasków , ja wspomniałam u lekarza , zbadał i wszystko było ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
O matko... dopiero sobie zdałam sprawę że mogę przegapić odejście tych wód płodowych. Myślalam, że to raczej będzie łatwe do rozpoznania...
mi w pierwszej ciąży chlusnęło jak w filmie (jak z wiadra)więc dało sie zauważyć ścieżka do łazienki była..
pilaga chyba rodzi bo już 12sta a jeszcze jej tu nie ma
ja sie stresowałam do 11stej bo miałam bardzo mało ruchów i dziwnie miękki brzuch ale już wszystko wróciło do normy .. dziecko sie rusza i brzuch twardnieje ...
jutro mam wizytę jeśli nie urodze
pilaga chyba rodzi bo już 12sta a jeszcze jej tu nie ma
ja sie stresowałam do 11stej bo miałam bardzo mało ruchów i dziwnie miękki brzuch ale już wszystko wróciło do normy .. dziecko sie rusza i brzuch twardnieje ...
jutro mam wizytę jeśli nie urodze
Na ogół jak wody odchodzą to da sie zauważyć , rzadko kiedy chyba zdarza sie ze 'wyciekaja' choc nigdy nie wiadomo ..
J
Jabłuszkowa
Gość
Teraz będę w stresie bo to moja pierwsza ciąża...
A jeśli chodzi o brzuszek to ja mam przeważnie właśnie odwrotnie. Brzuszek jest miękki. We wcześniejszych miesiącach miałam ciągle twardy a teraz jest taki "elastyczny".
Mąż dzisiaj wyjechał na 9 dni w delegację, mam nadzieję że w tym czasie nic się dziać nie zacznie. Ogólnie tak dzisiaj się zamyśliłam i stwierdziłam że nie mam w ogóle apetytu. Tak jak jadłam i jadłam bez ustanku tak teraz nie mam na nic ochoty ;/
A jeśli chodzi o brzuszek to ja mam przeważnie właśnie odwrotnie. Brzuszek jest miękki. We wcześniejszych miesiącach miałam ciągle twardy a teraz jest taki "elastyczny".
Mąż dzisiaj wyjechał na 9 dni w delegację, mam nadzieję że w tym czasie nic się dziać nie zacznie. Ogólnie tak dzisiaj się zamyśliłam i stwierdziłam że nie mam w ogóle apetytu. Tak jak jadłam i jadłam bez ustanku tak teraz nie mam na nic ochoty ;/
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
A ja dzisiaj miałam nieplanowaną wizytę u lekarza i ktg z powodu wysokiego ciśnienia. Spanikowałam bo wczoraj powyżej 140\80 i dzisiaj też, do tego mała bardzo mało aktywna.
Ale odesłali mnie po wszystkim do domu
Jutro mam planowaną wizytę u swojego gin i ktg.
Zobaczymy co on mi powie na to ciśnienie.
Najgorzej się boję żeby nie doszło do zatrucia ciążowego.
Ale odesłali mnie po wszystkim do domu
Jutro mam planowaną wizytę u swojego gin i ktg.
Zobaczymy co on mi powie na to ciśnienie.
Najgorzej się boję żeby nie doszło do zatrucia ciążowego.