reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

No ja mam tak że aż mnie zgina jak się kokosi na dole. Brzuch mam bardzo nisko. Dłoń pod mostkiem mi się na płasko mieści. Więc norma :) A młoda wychodzić nie chce :)

reklama
Mowia tez zeby sie wysiusiać założyć nowa wkładkę i obserwować czy bedzie mokra jesli na ten czas nie masz w domu pasków , ja wspomniałam u lekarza , zbadał i wszystko było ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O matko... dopiero sobie zdałam sprawę że mogę przegapić odejście tych wód płodowych. Myślalam, że to raczej będzie łatwe do rozpoznania...

mi w pierwszej ciąży chlusnęło jak w filmie (jak z wiadra)więc dało sie zauważyć ścieżka do łazienki była..
pilaga chyba rodzi bo już 12sta a jeszcze jej tu nie ma
ja sie stresowałam do 11stej bo miałam bardzo mało ruchów i dziwnie miękki brzuch ale już wszystko wróciło do normy .. dziecko sie rusza i brzuch twardnieje ...
jutro mam wizytę jeśli nie urodze

Teraz będę w stresie bo to moja pierwsza ciąża...
A jeśli chodzi o brzuszek to ja mam przeważnie właśnie odwrotnie. Brzuszek jest miękki. We wcześniejszych miesiącach miałam ciągle twardy a teraz jest taki "elastyczny".
Mąż dzisiaj wyjechał na 9 dni w delegację, mam nadzieję że w tym czasie nic się dziać nie zacznie. Ogólnie tak dzisiaj się zamyśliłam i stwierdziłam że nie mam w ogóle apetytu. Tak jak jadłam i jadłam bez ustanku tak teraz nie mam na nic ochoty ;/

reklama
A ja dzisiaj miałam nieplanowaną wizytę u lekarza i ktg z powodu wysokiego ciśnienia. Spanikowałam bo wczoraj powyżej 140\80 i dzisiaj też, do tego mała bardzo mało aktywna.
Ale odesłali mnie po wszystkim do domu
Jutro mam planowaną wizytę u swojego gin i ktg.
Zobaczymy co on mi powie na to ciśnienie.
Najgorzej się boję żeby nie doszło do zatrucia ciążowego.

Do góry