Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rybka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok, wszystkie pomiary dobre, NT 0,6, kość nosowa jest, CRL 6,88 a dzidzia jest bardzo ruchliwa
A krwiak...hmmm niby się organizuje, tzn. wchłania, ale ma az 5 cm i jest na końcowce łożyska. teraz wszystko zalezy od tego co się będzie dalej z nim działo, jeśli będzie rósł to niedobrze, bo może odkleić łożysko (oby nie), a jeśli się całkiem zorganizuje, to powinno być dobrze. Więc leżę i się modlę żeby było dobrze. Trzymajcie kciuki...
Sliczna dzidzia:-) ja papa nie robie lekarz powiedział po usg genetycznym ze wsio ok.Annemase no właśnie ja też tak czytałam, a tu mnie od razu na oddział, i oczywiście jak by co to mogła bym wyjść na własne żądanie, bo wypis na drugi dzień.
Na szczęście pojechałam prywatnie, Doktor zbadał, zrobił USG i powiedział, że nic się nie dziejeDzidzia kopała i wierzgała, i na 4D też przełączył
Zobacz załącznik 444966 Maleństwo
15 genetycznei cały czas zastanawiam się nad tym testem PAPA...............