reklama

Wrześniówki u lekarza.

U mnie jak delikatnie zaczęłam plamić i pojechałam na IP to też mnie zatrzymali. Musiałam leżeć 3 dni żeby im się opłacało w ogóle mnie zbadać.... uważam,że to bez sensu, ale cóż, to jest Polska właśnie.
Lolcia- super,że wszystko z dzidzią ok.
A gdzie reszta pytam się?!

reklama
Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok, wszystkie pomiary dobre, NT 0,6, kość nosowa jest, CRL 6,88 a dzidzia jest bardzo ruchliwa :)
A krwiak...hmmm niby się organizuje, tzn. wchłania, ale ma az 5 cm i jest na końcowce łożyska. teraz wszystko zalezy od tego co się będzie dalej z nim działo, jeśli będzie rósł to niedobrze, bo może odkleić łożysko (oby nie), a jeśli się całkiem zorganizuje, to powinno być dobrze. Więc leżę i się modlę żeby było dobrze. Trzymajcie kciuki...

gratuluje udanych wizyt!!!
i ja sie pochwale-mialam dzis termin widzialam malenstwo :) ruchliwe bylo i co chwile raczka po glowce sie drapal... :) maly ma ok 10cm do pupy nie umiala dobrze zmierzyc bo nózki mial zgiete :) ogolnie wszystko ok,tylko w moczu byly jakies bakterie,lekkie zapalenie pecherza-przepisala mi tabletki na 6 dni 2 azy dziennie.Nastepna wizyta 2.04-i znowu zobacze malenstwo... :) na wadze tylko 10gram +,,,doktorka pytala sie czy wogole cos jem :D jem czesto (praktycznie co godzine ,dwie) ale w malych ilosciach...
user-offline.png
ryba92012
user-offline.png
trzymam kciuki!!!

Jestem po wizycie. Z dzidzią wszystko ok, wszystkie pomiary dobre, NT 0,6, kość nosowa jest, CRL 6,88 a dzidzia jest bardzo ruchliwa :)
A krwiak...hmmm niby się organizuje, tzn. wchłania, ale ma az 5 cm i jest na końcowce łożyska. teraz wszystko zalezy od tego co się będzie dalej z nim działo, jeśli będzie rósł to niedobrze, bo może odkleić łożysko (oby nie), a jeśli się całkiem zorganizuje, to powinno być dobrze. Więc leżę i się modlę żeby było dobrze. Trzymajcie kciuki...
Rybka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Annemase no właśnie ja też tak czytałam, a tu mnie od razu na oddział, i oczywiście jak by co to mogła bym wyjść na własne żądanie, bo wypis na drugi dzień.
Na szczęście pojechałam prywatnie, Doktor zbadał, zrobił USG i powiedział, że nic się nie dzieje:tak: Dzidzia kopała i wierzgała, i na 4D też przełączył:tak:
Zobacz załącznik 444966 Maleństwo:-D

15 genetyczne:baffled: i cały czas zastanawiam się nad tym testem PAPA...............
Sliczna dzidzia:-) ja papa nie robie lekarz powiedział po usg genetycznym ze wsio ok.
W 18/20 tyg mam do specjalisty ginekologa genetyka usg jechac robic genetyczne bo 35 l skonczone i on profilaktycznie wysyła

reklama
gratuluje udanych wizyt :)

miałam dzis robione usg i tyle sie dowiedzialam ze dziec zyje, sztuk jeden, lapalo sie co chwile za glowke na usg i machalo, dlugosc z nozkami 11,7cm co odpowiada 11tyg5dzien, lekarz sie tylko zasmial jak spytalam o plec, stwierdzil ze to po 20tygodniu,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry