reklama

Wrześniówki u lekarza.

Witam o 4:50 co ja mam z tym spaniem:szok:.
Martusia mi tez płci nie powiedział tz powiedział ze zgadywac nie bedzie .Ogonka;-)widac nie było albo nie urusł jeszcze albo go wogóle nie bedzie:-). Dostalismy pozwolenie na delikatne przytulanki:-p ,i wczoraj po jak lezelismy poczułam takie delikatne trzepotanie :-D tak niziutko i pewna jestem ze to dzidz bo tam go lekarz usg namierzył wczoraj ,a tak pozatym to wczoraj to usg mi robił dowcipne i przez brzuch.
Demetrios sie jeszcze nie odzywała po wizycie

U mnie za oknem snieg.......

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam ale po wizycie pojechaliśmy prosto do teściowej, a jak wróciliśmy to padłam jak długa i usnęłam.
Co do wizyty to z dzidziem wszystko ok. Ruchliwy strasznie także, żeby go dobrze zmierzyć miałam USG i przez brzuch i dowcipne. Mąż zauroczony wpatrywał się w monitor. Przezierność i kość nosowa w normie, mały ma już 66 mm. Rozwija się prawidłowo. Termin porodu z USG 11.09. No i pokazał pięknie co ma między nogami i jak bum cyk cyk jest siusiak, a więc chłopiec. Co prawda ginka uczuliła nas, że to nie jest jeszcze pewne, ale ja wyraźnie widziałam siusiaka :)))
Co do mnie to dostałam L4 - morfologia zła, w moczu bakterie - źle, schudłam - nie za dobrze. Mam nowe tabletki i mam dbać o siebie. A jak wyniki mi się nie poprawią do następnej wizyty (05.04) to ginka szpitalem mnie straszyła.

Axarai, Lolcia, Babydoll, Martusia, Ryba - gratuluję udanych wizyt.

Demetrios bedzie dobrze, zrób ten posiew zobaczysz co tam wyjdzie... a jaki lek dostałaś?? no i spory Twoj chlop chociaz mów w 12 tc miał 6,06 cm...wiec też spory jak na swój "wiek"

Witajcie.
Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam ale po wizycie pojechaliśmy prosto do teściowej, a jak wróciliśmy to padłam jak długa i usnęłam.
Co do wizyty to z dzidziem wszystko ok. Ruchliwy strasznie także, żeby go dobrze zmierzyć miałam USG i przez brzuch i dowcipne. Mąż zauroczony wpatrywał się w monitor. Przezierność i kość nosowa w normie, mały ma już 66 mm. Rozwija się prawidłowo. Termin porodu z USG 11.09. No i pokazał pięknie co ma między nogami i jak bum cyk cyk jest siusiak, a więc chłopiec. Co prawda ginka uczuliła nas, że to nie jest jeszcze pewne, ale ja wyraźnie widziałam siusiaka :)))
Co do mnie to dostałam L4 - morfologia zła, w moczu bakterie - źle, schudłam - nie za dobrze. Mam nowe tabletki i mam dbać o siebie. A jak wyniki mi się nie poprawią do następnej wizyty (05.04) to ginka szpitalem mnie straszyła.

Axarai, Lolcia, Babydoll, Martusia, Ryba - gratuluję udanych wizyt.

Gratuluje udanej wizyty i chłopczyka ,dbaj o siebie i odpoczywaj .
A o mnie zapomniałas;-)tez wczoraj byłam:-p

Fasolko kochana nie zapomniałam - prawie zaraz pod Twoją relacją z wizyty złożyłam Ci gratulacje :)))

Pajka na 100% zrobię ten posiew. Co do leków to jutro Ci napiszę bo nie pamiętam nazw, a zostawiłam tabletki w domu. Niestety mimo L4 dziś jeszcze musiałam przyjść do pracy pozamykać swoje sprawy.

demetrios- dbaj o siebie maksymalnie! Super,że z Dzieciem wszystko ok :) I gratuluję synka :D
My wizytę mamy ciut ponad tydzień.... chyba już Dzieciątko powinno być dość duże :) To będzie przełom 16-17tydz...

Fasolko kochana nie zapomniałam - prawie zaraz pod Twoją relacją z wizyty złożyłam Ci gratulacje :)))

Pajka na 100% zrobię ten posiew. Co do leków to jutro Ci napiszę bo nie pamiętam nazw, a zostawiłam tabletki w domu. Niestety mimo L4 dziś jeszcze musiałam przyjść do pracy pozamykać swoje sprawy.
Wybacz:zawstydzona/y:to ten wiek skleroza juz dopada;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry