reklama

Wrześniówki u lekarza.

Dziewczyny- naprawdę każdej z Was bardzo dziękuję. Jesteście wielkie!
Jutro rano tata ma mnie zawieźć. Z samego rana, bo o 7 już mam być w szpitalu. Jest szansa,że będę miała kompa,więc będę z Wami na bierząco.

Najbardziej mnie przeraża rozpoznanie na skierowaniu.... "poronienie zagrażające". A mój Synek ma się przecież dobrze. Dziś pokochałam Go jeszcze mocniej.

Jeszcze raz dziękuję.

Diagnozą na skierowaniu się wogole nie przejmuj , przy wypisie będziesz miała tak samo. Wiem bo sama też tak mam. Związane jest to z tym, że krwawiłaś. Nie pamiętam do którego tygodnia ciąży , ale piszą takie rozpoznanie standardowo. Takze tym sie nie przejmuj.

reklama
Witajcie. My juz leżakujemy. Mialam badanie i usg I wszystko jest w porzadku. Maleństwo ma sie dobrze. Waży juz prawie 200gr :) bedzie dobrze. Plamilam z nadzerki,bo mam tam stan zapalny niestety... ale w sumie lepiej,ze tak. Buziaki!

To dobrze kochana, ciesze sie razem z Tobą. Także głowa do góry :* żeby dzidzia nie czuła smutków mamusi :)
mi dzis humorek nie dopisuje wczoraj zle sie czulam, byłam słaba troche zwymiotowałam i cała noc głowa mi wirowała no i
zmartwilam sie tym co napisala gdynianka :( ja mam jeszcze 10 dni do wizyty zwariuje...

Hej, wczoraj byłam na wizycie kontrolnej z tym moim krwiakiem. Krwiak jeszcze jest, ale się organizuje, nic się nie powiększył na szczęście. A dzidek w świetnej formie, rozwija się prawidłowo, CRL już 9cm :)

Gorgusia cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze.

Ryba gratuluję udanej wizyty.

Dzięki dziewczyny za info odnośnie USG połówkowego. Ja zapisałam się na USG 3d połówkowe do Krakowa i będę wtedy w skończonym 19t czyli właściwie już 20t - mam nadzieję, że to nie za wcześnie...

reklama
Demetrios ja mam połówkowe w 22tc ale przed i tak jeszcze bedziemy na kolejnym ze wzgledu na nerki , a dzis zadzwonila do mnie qmpelka i powiedziala ze jesli nadal bedzie mi si emocz zatrzymywal i nei splywal do pecherza to zaloza mi cewniki do moczowodu!!!! OBY NIE!!!
ALEBUR DZIELNA KOBIETO 3MAJ SIĘ !!!!
Gorgusia super że z maluszkiem jest dobrze a nadżerki właśnei to maja ze lubią krwawić w ciąży:( ale bedzie wsio oki i to najważniejsze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry