Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja słyszałam że to przestarzały sposób naszych prababek i tylko dodatkowo podrażnia. ja bym sie nie odważyłaMeybebaby ja hartuję brodawki, podczas kąpieli szoruje je tą ostrą stroną gąbki, wiem, ze to strasznie brzmi, ale daje rewelacyjne efekty, w zasadzie nie miałam dużych problemów z karmieniem piersi, jak się ssak dorwał, to nie bolało tak mocno![]()
a brodaweczki tak się zahartują, że jak maleństwo będzie ssało, to raz, że mniej boli (a boli jak jasna cholera), a dwa nie pokaleczy tak mocno. Na pokaleczone brodaweczki, jak i również na okolice pępka (dookoła kikuta) dzidzi polecam maść Tribiotic cena 3 zł w aptece. Położna poleciła mi w szpitalu, nie kazała smarować tym fioletowym gównem, tylko spirytusem, i żeby nie wysuszyć skóry do około kikuta tą maścią właśnie.
ale się staro poczułam!! Nie hartuj, nie hartuj, ale później z ssakiem u cycka będzie już za późno! Ja karmiłam całą trójkę, do 2 lat więc wiem co mówię

ja słyszałam że to przestarzały sposób naszych prababek i tylko dodatkowo podrażnia. ja bym sie nie odważyła
Ja dziś byłam na wizycie i "na macanego" wygląda, że wszystko jest w porządku tzn. rośnie odpowiednio do wieku ciąży. Ale po dzisiejszych wieściach od Gdynianki byłabym spokojniejsza jakbym zobaczyła maleństwo na usg a przynajmniej usłyszała serduszko. A tu na usg muszę czekać jeszcze 4 tygodnie do 17.04 (21 tydz).
Chciałbym już poczuć ruchy. W pierwszej ciąży poczułam jakoś koło 20 tygodnia, teraz ponoć powinno być wcześniej ale póki co chyba jeszcze za wcześnie.
Mnie w diecie szpitalnej zawsze rozwalało jajko na twardo w sosie chrzanowym, na obiad.albo te zupy mleczne na śniadanie. Jak są wydawane posiłki w szpitalu, to się czuję jakbym brała udział w jakimś filmie Barei
))
Maybebaby na pewno nic nie popsujesza brodaweczki tak się zahartują, że jak maleństwo będzie ssało, to raz, że mniej boli (a boli jak jasna cholera), a dwa nie pokaleczy tak mocno. Na pokaleczone brodaweczki, jak i również na okolice pępka (dookoła kikuta) dzidzi polecam maść Tribiotic cena 3 zł w aptece. Położna poleciła mi w szpitalu, nie kazała smarować tym fioletowym gównem, tylko spirytusem, i żeby nie wysuszyć skóry do około kikuta tą maścią właśnie.
Kasieczekale się staro poczułam!! Nie hartuj, nie hartuj, ale później z ssakiem u cycka będzie już za późno! Ja karmiłam całą trójkę, do 2 lat więc wiem co mówię
E, trza iść na główny, bo tu wiesci od lekarza![]()