reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Mnie juz meczy szpital i lekarze slysze wizyta za 1 tydzien :no:,Ale jak narazie to wszystko ok .Wpadam tu czasami poczytac was jak mnie lekarze wypuszcza :-D w czwartek nastepna wizyta .

Najpierw dziekuje za wszystkie kciukasy:-):-):-):-):-):-)No wiec jak obiecuje zdaje relacje z Dzidzia oki emek byl i widzial pierwszy raz jak dziecko sam sie cieszyl dzidzia rosnie wzrowo i straszna z Niego?Niej wiercipieta jak to Pani G. stwierdzila nawet zdjecie ciezko bylo zrobic no i cpo miedzy nozkami nie pokazalo,ale najwazniejsze ze zdrowo sobie we mnie rosnie jestem dzis taka happy:-):-):-):-):-):-):-)

kasieczek wiec teraz my &&& za Ciebie i Dzidzie za jutrzejsza wizyte:-)

sakar trzymaj sie tam Kochana najwazniejsze ze wszystko ok na pewno niebawem wrocisz do domku:-)

Jeszcze raz dzieki Kochane za te &&&&& jestescie Cudne i niezastapione:***

Hmmm chcialam wkleic zdjecie ale chyba nie wiem jak:/

Joasia tyle dzis trzymało nas kciukasy,że musialobyc wszystko w porządku :)ciesze sie ,ze z dzidza okej, oby juz same dobre wiesci z wizyt były :) ja mam w piątek i też będe prosilc o kciukasy :) mam nadzieje,że pokaże co ma miedzy nóżkami :P

Joasia tyle dzis trzymało nas kciukasy,że musialobyc wszystko w porządku :)ciesze sie ,ze z dzidza okej, oby juz same dobre wiesci z wizyt były :) ja mam w piątek i też będe prosilc o kciukasy :) mam nadzieje,że pokaże co ma miedzy nóżkami :P

Racja,racja kciuki musza byc i w piatek tez bede za Was trzymala:)czekamy na relacje mysle ze u Ciebie to juz pora zeby Dziec dal poznac czy jest Ch czy Dz hihih
A te nasze Malenstwa podobne do siebie jak ich mamy;)Rojberki ale moze chociaz po porodzie beda wypoczywac grzecznie jak przez te m-ce takie harce w brzuszkach odstawiaja a co to bedzie jak juz bede ruchy czula:szok: :-)

Ja już po wizycie:) z maluszkiem wszystko ok, z pomiarów średni wynik wskazuje na 17t1d, odbijał się nóżkami jak kangurek ale aż tak bardzo się nie wiercił;) niestety nie pokazał co ma między nóżkami:( waży już 220 gramów:) łożysko przyklejone do tylnej i lewej ściany macicy bez cech łożysk przodującego:) Mężuś pierwszy raz oglądał co zmajstrował i sie bardzo cieszył;) Myślałam, że dostane skierowania na jakieś badania, chociaż morfologie a lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i nie ma co się męczyć. Teraz myślę czy nie zrobić jej prywatnie tak na wszelki wypadek. A kolejna wizyta za miesiąc 25 kwietnia

zdjęcie zdjęcia;)
DSCF4732.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kasieczek super, że wszystko dobrze. A czy to córeczki czy synusie siedzą sobie u nas w brzuszku, to jeszcze się dowiemy, najważniejsze, że zdrowo brykają.
Ja tez poszłam sama na badania, choć teraz gin. chciała mi dać skierowanie. Zrobiłam jednak wcześniej, ponieważ w pierwszej ciąży miałam anemię i teraz też to się potwierdziło. Więc czasem lepiej zrobić, przynajmniej wcześniej można zadziałać. Ja zrobiłam morfologię i mocz, a moja gin. powiedziała, że jeszcze cukier. A poszłam do lekarza rodzinnego i dał mi skierowanie bez problemu, bo to są podstawowe badania, a nie jakieś specjalistyczne, bo np. za toxo to już płaciłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry