reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
A
zapomniałabym
zdjątka:

A TO CAŁA NIUNIA
2012-05-07_17-48-12_187.jpg

STOPKI
2012-05-07_17-47-23_429.jpg

PROFILEK NIUNI
2012-05-07_17-46-15_12.jpg

Pajka pewnie masz racje z tym ze mi w szpitalu przy usg jak miał lekarz robic i zapytałam go czy normalne czy dowcipne to powiedzał mi ze na dopochwowe to za wysoka ciaza, zreszta mało wazne jak wazne ze to kontroluja i w pore wyłapuja .A u mnie pewnie duza role miały te zabiegi i to ze brzucholek mi sie czesto napinał bo dzwigac nie dzwigałam , jutro mam wizyte zobaczymy co mi powie .A za tydzien połowkowe normalnie nie moge sie doczekac:-p.Jestem chyba jedna z niewielu ktora płci nie zna:eek:

NIe martw się, ja też nie znam jeszcze płci. A najbliższa szansa, żeby się dowiedzieć dopiero 19 maja na połówkowym. Damy radę, nie? A jak się nie dowiem, to też nic - kupiłam dziś kremową kurteczkę i pajacyk i jestem wniebowzięta. Jakie to śliczne i malutkie, już zapomniałam, że dzieci są takie maleńkie :rofl2:
GRATULUJE WAM DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT I ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW.
do_ti córunia cudowna i faktycznie duża.

Ostatnia edycja:
Fasolka no niestety jak ja leżalam w ciaży w 30 tc to byla dziewczyna po poronieniu z nami na sali... masakra wśród samych cieżarnych...:( a najgorsze bylo to, ze mysmy wiedzialy wczesniej niz ona, ze bedzie miala czyszczenie:(bo pielęgniarka się wygadała:(

Do_iT gratuluje córeczki:)

Po wizycie już. Wszystko w porządku poza skurczami, które mam wieczorem i w nocy, tak do 5-6 skurczów mam i dr kazał wziąć kilka dni po 1 tabl. relanium, mam nadzieje, że przejdzie. Ale te twardnienia brzuszka nie mają żadnego wpływu na szyjkę, więc mogę być spokojna, bo szyjka długa 4,5cm i zamknięta. Antoś ma już prawie 0,5 kg :) i wszystkie wymiary wskazują na ciążę starszą o tydzień. Cieszę się że wszystko w porządku z nim :)
Gratuluję też innym udanych wizyt :)

do-ti córunia śliczna!!! ciesze sie,że rosnie jak na drożdzach i zdrowa!!
marta fajnie,że wizyta pozytywna :) nasze kciuki pomagaja hihi :) ja tez bede miec wizyte 28 maja :)

Dziewczyny straszycie z ta szyjka:( ja tez mialam zabieg lyzeczkowania.. no ale poki co wszystko ok i w ogole mam zabronione jakiekolwiek dzwiganie w tej ciazy wiec naprawde sie oszczedzam wiec mam nadzieje,że bedzie ok

Ostatnia edycja:
reklama
doti ciesze sie ze Corcia zdrowa no i od malego taka grzeczniutka:Pfoto piekniutkie:*

ryba super ze z Toba i Dzidzia wszystko dobrze:*

Krakowianka, Demetrios ????czekamy na relacje:)

Prosze o kciuki za jutro co prawda bez USG bo juz mielismy ale odbieramy wyniki z moczu takze kciuki potrzebne:)

Oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za reszte jutrzejszych wizyt:

FASOLKA, KASIEQ, PAJKAA, STOKROTKA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry