reklama

Wrześniówki u lekarza.

Joasiu ja byłam pewna, że on miednicowo jest bo czuję ruchy po lewej i prawej stronie brzucha :-) a tutaj główką w dol po mojej lewej stronie ma nogi a po prawej gmera mnie rączkami :-Dco do kolejnego usg powiem Ci, że aż tak bardzo mi na plci nie zależy, ale ciekawość mnie zżera bo moj starszak pokazywał jajucha na każdym usg a ten się na każdym chowa :-D

Maluszek
no to dobrze, że jest glówką w dól tylko się ciesz :-)ja się cieszę bardzo :tak:bo to pierwszy krok do SN :-D

Fasolko ja wiem po sobie, że rygor przynosi sukces :tak:

reklama
patrysia* z tego co czytałam przez ostatni tydzień to spuchnięte wargi sromowe dziewuszek (czasem takie są podobno) wyglądają podobnie jak woreczek u chłopców i nawet lekarza może to wprowadzić w błąd więc u Ciebie może to był właśnie woreczek:-D U mnie to raczej cipuszka była bo z panią doktor stwierdziłyśmy że ani jąderek ani peniska tam nie ma;)

Moja mała już tydzień temu była główką w dół, myślałam że się obróciła bo ostatnio ją czuje bardzo nisko ale okazuje się że dała sobie na chwile spokój z kopaniem a zaczęła gmyrać łapkami, bokserka jedna;)

Ostatnia edycja:
Pajeczko a ja bylam pewna ze moja lezy glowka lub nozkami na dole bo mnie non stop gmera tak az czasami zaboli tam na dole:)ale ma jeszcze miejsce do fikania wiec mysle ze sie grzecznie obroci glowka w dol jak koleszka Adi:)

Joasiu Sebcio odwrócil się w 30 tc :-) Adrianek jest grzeczniejszy :-D wolal się usadowić już teraz :-D

Kasiaczek wlasnie poczytalam i od 7-9 miesiąca, ale mogą też po porodzie...u niektorych chlopców... a moszny praktycznie na usg nie widać :tak:bo to taka faldka :-Dkurcze jak znajdę siusiaka mojego synka starszego wkleje bo on to sie na każdym usg pokazywał :-D

tutaj to fajnie widac

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAJKAA hehe super fotka :D
KASIECZEK ja mam nadzieję ze synuś to synuś bo pwoiem ze tak sie przzwyczaiłam do Marcelka jak i smerfy czekają na braciszka i tu zakupy ze nie wyobrażam sobie zeby miało sie to zmienić :/ także współczuję tutaj diagnozy różne u niektórych co do płci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry