reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
gratuluję udanych wizyt:)

Misia, Palemka dopisalam do listy ;)

kto jeszcze chętny na listę głowną podawać terminy bo coś malo ich w czerwcu :-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aby wszystko było dobrze!!!! lepiej!!!

FASOLKA

GORGUSIA

Misia
wow gratuluje miec w brzusiu blizniaki a schudnac az 10kg:-D szacun

Witam.
U mnie wszystko w porządku, wizyta była standardowa, badanie, ciśnienie, waga. Schudłam 10 dkg, pewnie przez dietę cukrzycową :-p. Następną wizytę mam 26.06 i będę miała robione ktg, a na jeszcze kolejnej (ok. 17.07) usg. Więc dopiero za ponad miesiąc dowiem się, kim jest drugi dzidziol
Wow schudlas 10 kg z dwojeczka w brzusiu to ja poprosze taka dietke po porodzie:P a atak serio to gratki uadnych wiesci:)

kochane ciężarówki gratki udanych wizyt i abysmy tylko takie już miały!!!!
Pajeczko dopisz mnie na 14czerwca ,ale tez pewno tylko macana bedzi ebo w szpitalu:(

Ja bylam wczoraj na wizycie. Szyjka taka sama jak ostatnio wiec trzyma dzielnie oby juz tak zostalo (29mm). Dominis jest glowka w dol odwrocony. Na twardnienia luteina 2X2, nospa, magnez. Niestety lapia mnie czesto:( . Jedziemy na echo serca bo jakas mala nieprawidlowosc jest ale lekarka kazala sie nie martwic po prostu lepiej sprawdzic i jakby co wiedziec. Takze na razie nie panikuje. Bedziemy to robic w stolicy naszego wojewodztwa 80 km od naszego miasta wiec rozejrzymy sie za wozkami a dzis pewnie zlozymy lozeczko:) Mam tez zdjecie twarzy Dominika w 4d - Wypisz wymaluj ojciec:)

maybebaby mocno zaciskam za Was kciuki, na pewno pomodle sie dzis za Twojego synka. Wierze ze wszystko skonczy sie dobrze!

reklama
oki ja po wizycie - wyniki krwi poprawiły sie, mocz ok, toksoplazmozy brak i cukier dobry...szyjka ok, serduszko maluszkowi dzielnie biło,łożysko umieszczone bardzo wysoko, chyba jakoś synek jest główką do dołu ..Wygląda na to ze jest lepiej - trochę mniej stresu więcej spokoju i wyniki poprawiły sie ech... to takie ważne jednak jest..
No ale dziś niestety wróciło kucie w prawej nerce - powiedziałam mu o tym no i kazał jednak brać profilaktycznie 1 tabletkę nospy dziennie :/ a już myślałam ze bedę mogła do nie wracać tylko doraźnie ale tak to powiedział ze moze juz być za słaba żeby szybko zareagować na ból jak mnie trafi .. No i najprawdopodobniej ból wrócił bo właśnie synek sie przekręcił (kolejny raz - wiercipięta zupełnie jak rodzice w miejscu nie usiedzi) no i powiedział zebym nie jadła szpinaku i czekolady - a jadłam wczoraj a to ponoć właśnie zatrzymuje mocz w nerkach - musze poczytać co jeszcze tak działa ...

Kciuki za pozostałe wizyty i obyście też miały dobre wyniki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry