reklama

Wrześniówki u lekarza.

Hej Dziewczynki :-) ja wczoraj miałam wizytę i usg. Wszystko jest dobrze. według OM 25 tydz 4 dz według usg 25 tydz 3 dz.Termin porodu 13/14 wrzesień. Maleństwo waży 768 g i potwierdzona drugi raz dziewczynka. Następna wizyta 10 lipca. Pozdrawiam wszystkie.

reklama
Ja jutro u gina ... odbieram wyniki glukozy i idę z wynikami moczu i krwi - jak patrzyłam na wyniki krwi to trochę słabo .. no ale zobaczymy jutro dzis jakoś kiepsko sie czuje - boli głowa i

Dziewczyna ciesze sie wrecz ksiazkowo ta Twoja Dziewuszka rosnie :)

Merlin nie martw sie nie ma co sprawdzac wynnikow bo jak to moj gin dzis powiedzial komputer nie wie ze jestesmy w ciazy a wtedy niektore parametry moga sie zwiekszac lub zmniejszac nie swiadczac wcale o czyms zlym:)nie martw sie na zapas:*

pauline super ze wszystko dobrze no to bedzie Mala Balerina:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie Mamuski bo wiem ze bardzo tego potrzebujemy wiary ze bedzie wszystko dobrze do samego konca Kochane...byle do wrzesnia no ewentualnie do konca sierpnia;)
no i za jutrzejsze wizytujace fasolcia, doti, gorgusia, merlin,bunny i cala reszta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Pajka Pauline i Joasia gratki udanych wizyt

Pajka ja dziś jakaś nie kumata :-P i powiem Ci szczerze ze na tym zdjęciu nie wiem czego szukać nic nie widzę chyba muszę jutro je jeszcze raz obejrzeć.
A jak z tym Twoim leżeniem? Możesz trochę chodź pochodzic po mieszkaniu?

Merlin ja też jutro wizytuje i mam cykora

Mabybaby kochana życzę Wam dużą zdrowia i siły. Wierzę ze będzie wszystko dobrze no i gratuluje synka o którego dzielnie walczyłaś

zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty
FASOLKA 6 czerwca 19:15 diabetolog

DO_IT 6 czerwca

GORGUSIA 6 czerwca

i resztę, które nie chcą się na listę dopisać :P &&&&&&

Bunny tak mogę chodzić, nie muszę już leżeć :) ale mam się oszczędzać, żeby szyjka nie zaczęła się skracać:)

Palemko lista jest na pierwszej stronce tego wątku :) podajesz terminos ja dopisuję :D nie nie skraca mi sie, ale lekarka powiedziała, że po sprawie z łozyskiem mam uważać, żeby szyjka mi sie nie zaczela skracac...

reklama
Witam.
U mnie wszystko w porządku, wizyta była standardowa, badanie, ciśnienie, waga. Schudłam 10 dkg, pewnie przez dietę cukrzycową :-p. Następną wizytę mam 26.06 i będę miała robione ktg, a na jeszcze kolejnej (ok. 17.07) usg. Więc dopiero za ponad miesiąc dowiem się, kim jest drugi dzidziol.
pauline, u mnie dzieci też mogą być wysokie, bo ja jestem w miarę wysoka a mój M. to prawie 2 metry! Śmiejemy się, że będą sportowcy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry