reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ja ostatnia na NFZ 6 lipca. z zapisami nie mialam problemow, chyba ze sie zgapilam ;). mam juz polecona pani doktor w LuxMedzie, pozostaje odebrac karte i sie zapisac :)

&&& za nastepne wizyty :)

miq jak poprosze to daje moja P chodzila do tego samego gina i nic nie mowila o usg to wlasnie miala chyba 4 razy no i nie prosila o zdjecia na usg to tez nie dostawala mi inna kumpela powiedziala zeby za kazdym razem pytac czy da wiec pytam i dostaje:) coprawda kiedy bylam na nieplanowanej wizycie z powodu skurczow u innego gina w tej samej przychodni i dostal moja karte to sie burzyl po co tyle usg, wszystko zalezy od lekarza ktory daje skierowanie moj jesli chodzi o prowadzenie ciazy jest naprawde swietny dlatego sa do Niego takie kolejki i przewaznie jak mam wizyte to caly dzien w przychodni:-)

Pajka luzik ja teraz jestem +9 wiec za tydzien kiedy bede w tym tc co Ty teraz to bewnie tez dobije do +10 kg:P a na poczatku cicho liczylam ze nie przytyje wiecej jak 14 kg ale to chyba nierealne w obecnej sytuacji:-D

Do_it no jak sie spotkamy to musimy poważnie pogadać :P obysmy sie tylko nie spotkaly na Bogucicach :-Da czy lekarka nie zaproponowąla Ci własnie sprawdzenia przeplywów w pępowinie?

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
ANSURE 29 czerwca

z przyjemnością
nie proponowała, bo mieszczę się w dolnej granicy
zobaczymy co na prenatalnych
a na Bogucicach też miło będzie Cię spotkać ;)

melduje sie po wizycie, nic sie nie pogorszylo od ostatniej wizyty, nadal mam brac luteine i no spa forte, usg dopiero po 32 tygodniu

ansure i reszta &&& za jutro

super, że wszystko ok

byłam dziś u ginki z NFZ, według niej wszystko ok, jak zwykle....
dostałam skierowanie na ostatnie usg w ramach NFZ, mocz i morfologię
wspominałam,że bolą mnie ostatnio łydki to kazała mi łykać magnez z wit B6

wszystko ok więc to najważniejsze ;)

zalapalam dzisiaj doła :-Djestem +10 kg do przodu i obwód brzucha sie zmniejszył do 97 cm:baffled:

teraz to ja Ci zaserwuje kopniaka :D
ja mam ponad 10 i ponad 100 w pasie
dobrze, że mam 175 więc rozchodzi się po kościach :)

trzymam kciuki za jutro &&&&

to mnie pocieszylyscie kobietki... ja nie jem dużo, ale strasznie puchnę nie mogę ściagnąć obrączki a jakoś muszę bo mi sie wcina w palec...w sandały nie wchpdze wiec pewnie woda sie zbiera...

martusia jak to zrobilas ze przez 3 tyg przytylas tylko 0,5kg:szok:zdradz prosze:-)

sa jutro jakies wizytacje??? jesli tak &&&&&&&&&

ja też chcę wiedzieć :D

to mnie pocieszylyscie kobietki... ja nie jem dużo, ale strasznie puchnę nie mogę ściagnąć obrączki a jakoś muszę bo mi sie wcina w palec...w sandały nie wchpdze wiec pewnie woda sie zbiera...

no my tu jesteśmy od pocieszania
ja kochana obrączkę dawno ściągnęłam jak razu pewnego miałam problem ze ściągnięciem
więc postanowiłam ściągnąć, a teraz to już odcinaliby mi palca :D
w większość butów i sandałów nie wchodzę - mam jedne, gdzie musiałapozostało mi chodzićm dorobić dziurki u szewca
a dziś zakupiłam w deitchmanie klapki o rozmiar większe i pozostało mi chodzić w klapkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry