reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajka dokladnie juz lipcowe jeszcze kazda po 2 max 3 wizyty i bedziemy co tydzien na ktg smigac ani sie obejrzymy a trzeba bedzie nowy watek zakladac wiesci z porodowki hihi

demetrios &&&&&&& za jutrzejsza wizyte i reszte zapominalskich Wrzesnioweczek:-)

reklama
maluszek u nas jesli nie ma wczesniejszej potrzeby 1 ktg robia w 34 tc i pozniej co tydzien az do porodu:-)Bratowa chodzila prywatnie i sie wlasnie martwila ze co tydzien bedzie musiala za wizyte placic, mile ja zaskoczyli bo jesli wszystko bylo ok i tylko konsultowala wynik z ginka to nic nie placila, chyba ze musiala ja dodatkowo badac wtedy normalnie jak za wizyte....pewwnie zalezy jak praktykuja tam gdzi chodzisz dowiedz sie, mam nadzieje, ze nie zdzieraja dodatkowo z ciezarnych:eek:

A ja w ogóle nie miałam robione ktg w żadnej ciazy tzn.jedynie z Domisiem bo na patologi leżałam a tam to norma ale z Alankiem nie miałam a tyle co szłam w dniu terminu rodzić smerfa:)

Tutaj nie wiem jak to się ma w praktyce(dwie ciąze badałam w Kościerzynie a teraz w Żukowie)może będe miała?nie wiem zobaczymy...

maluszek u nas jesli nie ma wczesniejszej potrzeby 1 ktg robia w 34 tc i pozniej co tydzien az do porodu:-)Bratowa chodzila prywatnie i sie wlasnie martwila ze co tydzien bedzie musiala za wizyte placic, mile ja zaskoczyli bo jesli wszystko bylo ok i tylko konsultowala wynik z ginka to nic nie placila, chyba ze musiala ja dodatkowo badac wtedy normalnie jak za wizyte....pewwnie zalezy jak praktykuja tam gdzi chodzisz dowiedz sie, mam nadzieje, ze nie zdzieraja dodatkowo z ciezarnych:eek:

a ja mam Asiu wrażenie, że zdzierają :)

Maluszek ja chodzac prywatnie dostałam skierowanie i z nim chodzułam na ktg do szpitala,prowadzili zapisy i za nastepne ktg zawsze byłam umówiona na godzine,po ktg czasami musiałam poczekac chwile az lekarz z ginekologi zejdzie i obluka zapis czy wszysko ok.A po terminie chodziłam chyba 2 razy w tyg.Tak samo na posiew z pochwy który robisz pod koniec ciąży byłam w szpitalu na pobranie próbki i nie płaciłam.
Ansure gratuluje zrowo rozwijajacej sie córci:tak:
demetros &&&&&&&&&&& za twoja wizyte i reszte wizytujacych:)

to wszystko zależy od lekarza ja pierwsze ktg mialam w 38 tc...potem w 39 tc a potem w 40 tc a potem już nie zdąrzyłam bo w dniu kiedy mialam iść na ktg rodziłam, ale wszystkie byly ze skierowaniem od gina, mimo, ze chodzilam prywatnie

Joasiu można taki wątek założyć :tak:bo niektóre z nas już za jakiś czas zaczną rodzić :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
doti ze zdzieraja ogolnie to jestem swiadoma ale mam nadziejeze te dodatkowe badania na koniec ciazy jak lekarz cala prowadzil prywatnie to juz w ramach pakietu maluszek bedzie miala tak jak moja Bratowa...jak juz pisalam zalezy od lekarza i jego podejscia a raczej sumienia:-D a Ty jak chodzisz na NFZ czy tez prywatnie???

Pajka zobaczymy jak reszta za tym pomyslem i jakby tez byly za to mam nadzieje, ze sie tym zajmiecie bo ja zielona jestem w takich sprawach:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry