reklama

Wrześniówki u lekarza.

Ciesze sie,że wizyty udane:-)oby tak do końca. A ja mam juz 12kg na plusie ale juz sie nie martwie tak jak kiedys jeszcze troszke i sie rozpakuje hihi, a w pasie na wysokosci pępka mam 115cm

reklama
Dziękuję za kciukasy :)) Relacjonuję piątkową wizytę.
"Ciąża sama się prowadzi"- tak mówi moja gin., wszystko dobrze się rozwija i brzusio wcale nie jest mały :)
Córcia zdrowo rośnie, już ma 1600 g. (jest o tydzień do przodu), ułożona już w kanale rodnym główką w dół, pępowina obok :)). Bardzo jesteśmy zadowoleni..mimo, że plamka na serduszku nadal jest (ale malutka i mamy o niej zapomnieć)
Musimy uważać..no i wypad nad morze raczej odpada :( Za długa droga samochodem. Już planuję urlop w kwietniu z 8 m-czną córcią :)))

Ansure gratuluję udanej wizyty.
Mi też wakacje zapowiadają się na kanapie :)
A może gdzieś wyjedziemy w następne wakacje tylko problemem będzie transport z malutką, bo my raczej autka nie będziemy mieć.
Mam nadzieję, że do 10.07 malutka zacznie się obracać w prawidłową stronę oraz że będzie miała trochę więcej wagi niż ledwo ponad 1000g

maluszek ale Ty jestes ode mnie prawie 3 tc dalej wiec ja za 3 tyg mysle ze tez cos kolo tego bede miala na plusie, centymentra nie moge znalesc wiec zyje w slodkiej niewiedzy ostatnio bylo 92 cm ale to bylo kilka tyg temu:-D

Ansure to super, ze Corcia sama o siebie dba zabiera co potrzebuje i zdrowo rosnie a nawet ponadprogramowo:-D gratki a o tej plamce skoro gin mowila ze zapomniec tzn ze to pewnie zaniknie albo nie jest niczym niepokojacym :*

Ansure gratuluję wizyty :):) super, ze córcia rośnie ja mam cichą nadzieję, ze dowiem sie kto rośnie u mnie w brzusiu na 100% :tak:we wtorek...

trzymma kciuki za jutrzejsze wizyty
jejku już lipcowe :szok:

DEMETRIOS 2 lipca godz.15:15

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry