reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajka dziękuję za link, jestem trochę spokojniejsza :) poza tym te nasze 600g to waga szacunkowa a z szacowaniem to jak z pogodą :P. ale dla pewności, dla spokoju pójdę do innego lekarza, zobaczymy co on/ona powie.

Mantezowa dziękuję :*

Ostatnia edycja:
reklama
Merlin fu..k co za lekarz:/ wspolczuje moze idz na konsulta to innego...jak ten powiedzial, ze "nie wie co ma z Toba zrobic":szok:

anmika super wiesci, tylko zyczyc udanego urlopku:*

pok wow ile przygod ..... ale doktorek naprawde rzetelny...a Zosia ladnie rosnie hehe az na wyrost:P dobrze, ze Ty z tego tytulu nie jestes jakas "nabrzmiala" hihi

malenstwo nie napisalas nic jak wyszlo z tym serduszkiem juz wszystko oki??

demetrios supcio ze wsio oki:)

jumbabe ciesze sie ze wizyta oki &&& za wyniki a Ty juz masz ktg co tydzien ??

*martusia no to super wyniki wizyty u gina za reszte wynikow &&&&. a Maluszek juz duzy wiec sie caly nie miesci to norma:P ale pochwal sie co uwiecznili dla zdjeciu:)

Kasieq no to super ciesze sie, ze Twoja Corcia tez zdrowo sie rozwija i rozpycha hihi

Palemko Ty chyba sie lubisz ponadprogramowo martwic co:P skoro polozna mowila ze nie ma co sie stresowac to sie sluchac:Pdaj znac jak bedziesz po badaniu:* ciesze sie ze Malutka juz taka duza no i ze szyjka sie dobrze "trzyma":)

Wrocilam od ginki. Oprocz tego, ze mnie zdrzaznila z czym innym, to jednak przekazala dobre wiesci. Pepowina, ktora jeszcze tydzien temu byla w okol szyi Olivci jest juz miedzy nogami i jej glowka juz sie uklada do dolu, czyli juz sie wlasciwie ustawia. Wielkoscia 1300gram wiec ok. Szyjka zamknieta. Wszystko gra i buczy:-):-)Ulzylo mi zta pepowina, bo bardzo sie o to martwilam...

HALLO! My po piątkowej wizycie, Adolinka w 29 i 2 dc waży ok 1330, i leży sobie główką do góry! Już zaczynam się lekko stresować, że się nie odwróci:baffled: Wstawię później zdjęcia:tak:
Kochane Gratuluję udanych wizyt!!!!

to malutko waży. jak mój już 1009g.
ale ważne że w normie i że myślisz pozytywnie

nie mam innego wyjścia :)
myślimy pozytywnie

no i? jakąś cudowną radę masz by mi dziecko przybrało?

lekarz kazał zdrowo podjadać
i dużo leżeć na lewym boku, bo tak niby lepiej jedzonko dochodzi przez pępowinę

moja "mala" w 30 tyg ponad 1600g a ja 0,5 kg od poczatku ciazy

tylko pozazdrościć tych 0,5kg :D

Wrocilam od ginki. Oprocz tego, ze mnie zdrzaznila z czym innym, to jednak przekazala dobre wiesci. Pepowina, ktora jeszcze tydzien temu byla w okol szyi Olivci jest juz miedzy nogami i jej glowka juz sie uklada do dolu, czyli juz sie wlasciwie ustawia. Wielkoscia 1300gram wiec ok. Szyjka zamknieta. Wszystko gra i buczy:-):-)Ulzylo mi zta pepowina, bo bardzo sie o to martwilam...

to super, że wszystko ok

HALLO! My po piątkowej wizycie, Adolinka w 29 i 2 dc waży ok 1330, i leży sobie główką do góry! Już zaczynam się lekko stresować, że się nie odwróci:baffled: Wstawię później zdjęcia:tak:
Kochane Gratuluję udanych wizyt!!!!

moja też główką do góry
przytula się do serduszka mamusi
jeszcze ma trochę czasu
musimy być dobrej myśli ;)

monaliza no i super:)

axarai moja lezy juz do dolu ale ginka mowila ze jeszcze sie moze obrocic wiec ostatecznie to sie okaze pewnie przy porodzie hihih a tak serio to mi mowila ze do 34 tc chyba dzidzia ma jeszcze miejsce zeby sie ewentualnie przekrecic wiec nie martw sie:*

za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
pok- 1660gr w 31tyg to nie jest mało ;)

Ale 1650 w 29 tyg? :-D:-D Mmja wielka kluska :)

Pok
to samo co do Maleństwa...skończcie stresować dziewczyny, ktorych dzieci są mniejsze!

Nikogo straszyc nie chcialam. Ja sie przestraszylam, ze moje takie wielkie, bo ja raczej drobna, m tez, w rodzinach obu zadnych grubasow, brzuch 87 cm a tu taki kloc! Ciekawa jestem, co wyjdzie na nastepnym usg, bo tak jak mowie jestem drobna i nie wiem jak bedzie u mnie z rodzeniem wielkoluda a nastawiam sie bardzo na porod naturalny, wertykalny (=bez znieczulenia). Prosze mnie tu wykrzyknikami nie straszyc.
Niech kazdy ma swoj rozum i swojego lekarza a forum czyta dla towarzystwa, nie zeby diagnozowac! To ile wazy inne dziecko nie ma znaczenia. Jesli lekarz mowi, ze ok, to ok. Nie bede sie tu powstrzymywac od pisania o tym, co mnie trapi, bo to moz kogos innego przestraszyc - chyba, ze nie rozumiem isei takiego forum, to prosze o oswiecenie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry