reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pok napisałam, zebys nie straszyla innych dziewczyn stwierdzeniem, ze mają drobne dzieci... pisz o swoich odczuciach , nie wszystkie dziewczyny czytają forum dla towarzystwa jak np Ty...i i użyulam jednego wykrzyknika a nie wyklrzykników.... to taki maly drobny szczegoł wyluzuj-:tak: juz temat zakończony...

Monaliza, Axarai
gratuluję udanych wizyt:):)

no i mocne kciuki za dzisiejsze wizyty

BEACIA 9 lipca godz.13:30

MANTEZOWA 9 lipca godz:17:30

reklama
Jak pisałam, byłam w szpitalu od piątku, wczoraj mnie wypuscili. Zrobili mi badania w kierunku cukrzycy ciązowej - kłuli mnie co 2 godz. przez cała dobę. Wyniki wychodziły bardzo dobre. Więc mam tylko nie jesc slodyczy i dzielić posilki na mniejsze porcje. Cisnienie zbadali mi zakladając aparat do mierzenia na cała dobę - także wszystko w porządku, zadnych tabletek, mam sobie kontrolowac cisnienie w domu sama. nawet nie wiecie jak sie ciesze :) Poza tym miałam robione usg, Mały super rosnie :) Zrobili mi tez pierwsze KTG, także wyszło super :) jestem przebadana wszerz i wzdłuż :)

ryba super wiesci:tak::-)
Dziękuję za kciuki,napewno sie przydadza bo troche sie denerwuję przed tym Usg co tam ta moja szyjka porabia,czy cos dało to moje wypoczywanie czy kiepsko i kłade sie na kolejne tyg.Mam nadzieje ze bedzie bez zmian i bede mogła wyskoczyc na zakupy i wziasc sie za przygotowania na nadejscie dzidziusia.:tak:

Beacia Mantezowa trzymam kciuki za pozytywne wieści dzisiaj!!!!
Ja wczoraj po ataku mega migreny:baffled: Już teraz wiem, że jak za dużo bodźców, i zmęczenia to głowa mi wysiądzie!
Masakra jakaś! Ale dziś już lepiej, i cieszę się bardzo, że następny daleki wyjazd to dopiero na Gwiazdkę:-D

Ja troszkę żałuję, że nie mogę nigdzie dalej wyjechać :(... Ale czego się nie robi dla Skarba :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze .

dziewczyny a ma pytanie czy teraz macie robione KTG na każdej wizycie czy raczej lekarze wam mówią że KTG zaczyna sie robić i robi się tylko w terminie porodu ?

reklama
u mojego lekarza jest tak, że od 30 tc KTG jest robione na każdej wizycie (ale ja chodzę prywatnie) ja będę już teraz miała robione w 29 tc bo lekarz idzie na urlop na cały miesiąc, więc kolejna wizyta będzie dopiero we wrześniu :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry