reklama

Wrześniówki u lekarza.

ja slyszalam, ze luteina znowu jest lepsza bo mocniejsza... ja ogolnie bralam najpierw lutke teraz dupka. Ogolnie Karolinko chodzi o progesteron:)

reklama
dziękuję dziewczyny... :)
Pajkaaa- czyli tez zmienilaś? bo mi została lutka chyba na dwa dni jeszcze a poźniej zacznę dupka brać ;)

Demetrios- a 9 lutego masz wizytę? pewnie drugą już albo trzecią co?

chciałabym sie Was poradzić...

kiedy zaczęłam plamić jakiś czas temu to koleżanka odsprzedała mi opakowanie luteiny. Brałam bez konsultacji z lekarzem. Ten na wizycie przepisał mi dupka. Najpierw wezmę tą lutkę do konca bo zostało mi chyba kilka tabletek tylko i zacznę brać dupka. Jak jest różnica między nimi. No i jeszcze malż kupił mi te doustne ;( a nie dowcipne. Już głupieję ;(

Najpierw tylek wystaw za nieskonsultowanie tego z ginem! Trzeba bylo mu powiedziec co bierzesz to by ci powiedzial jak to rozwiazac. KLAPS! ;-);-);-)

Ja luteiny nigdy nie bralam tylko utrogestan i dupka. Ale roznica jest podobna. Duphaston nie jest progestonem tylko dydrogestanem (nie wiem czy dobrze pamietam nazwe) i wspomaga produkcje progesteronu, a luteina i utrogestan to czysty, syntetyczny progesteron.
po utrogestanie rzygalam i mialam wszelkie objawy ciazowe podwyzszonego progesteronu (kolo 12. dnia brania) a przy duphastonie tylko cera mi sie pogorszyla i nic poza tym. Innych roznic miedzy jednym a drugim nie znam niestety :-p

Karol_in-a tak 9 lutego mam wizytę. To będzie druga, ale że na pierwszej było widać tylko pęcherzyk więc dopiero tego 9 zobaczę coś więcej i cała się denerwuje czy wszystko ok.

Ogólnie jeszcze nic mi nie powiedzieli. Małe urosło przez ten tydzień wiecej nawet niż powinno i nadgoniło suwaczek. Plamieniu może od tarczycy,którą mój lekarz nieco olał... jestem spokojna. Bedzie co ma być,a musi być w porządku. Dzięki za &

reklama
gorgusia- trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze i żeby te chwle strachu minęły zamieniając sie w śmiech i łzy szczęscia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry