Nastka
Zaangażowana w BB
Pajkaa gratuluję i dobrze, ze wszystko w porządku
Beacia82 mój gin powiedział, żeby natychmiast sie do niego zgłaszać jesli pojawią się plamienia bądź krwawienie bądź silny ból brzucha, który nie przechodzi po Nospie, wiec myślę, że dobrze by było to skonsultować
Anusienka1982 tak jak dziewczyny piszą skonsultowałabym to z innym lekarzem i to jak najszybciej, nie ma sensu czekać tak długo, chyba;-)
Beacia82 mój gin powiedział, żeby natychmiast sie do niego zgłaszać jesli pojawią się plamienia bądź krwawienie bądź silny ból brzucha, który nie przechodzi po Nospie, wiec myślę, że dobrze by było to skonsultować
Anusienka1982 tak jak dziewczyny piszą skonsultowałabym to z innym lekarzem i to jak najszybciej, nie ma sensu czekać tak długo, chyba;-)
Dziekuję za wszystkie Wasze rady! Macie rację! Trzeba to jak najszybciej sprawdzić! Poczekam na chłopa aż wróci z pracy, powiem mu co mi poradziłyście i razem podejmiemy decyzję. Mam nadzieje, że jak sprawdzi mnie inny specjalista, to okaże się, że żadne leki na podtrzymanie nie są potrzebne. Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję!