reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajkaa gratuluję i dobrze, ze wszystko w porządku:)

Beacia82 mój gin powiedział, żeby natychmiast sie do niego zgłaszać jesli pojawią się plamienia bądź krwawienie bądź silny ból brzucha, który nie przechodzi po Nospie, wiec myślę, że dobrze by było to skonsultować

Anusienka1982 tak jak dziewczyny piszą skonsultowałabym to z innym lekarzem i to jak najszybciej, nie ma sensu czekać tak długo, chyba;-)

reklama
anusienka moje zdanie jest takie samo jak dziewczyn, skonsultuj się z innym lekarzem,nie zaszkodzi a być może pomoże...
pajkaa gratuluję! czułam że wszystko jest ok:-)
beacia każde krwawienie należy sprawdzić na Twoim miejscu dzwoniłabym już do lekarza, mam nadzieję że to nic poważnego

Pajka cieszę się bardzo że z twoją fasolinką wszystko dobrze:-)

Dzięki dziewczynki,leżę sobie,mama przyszła zobaczyła ze głowa mnie boli i zabrała małego na sanki i do siebie na troche to mogę poodpoczywac w spokoju.Nikt mi po głowie nie skacze;-)
Jestem dobrej mysli bo to nie krew tylko takie brazowe brudzenie jak przed okresem.Miałam plamienie 2 tyg temu(było w tedy bardziej różowe) i dostałam luteine profilaktycznie po 1 dwa razy dziennie tylko bo nie było przy badaniu juz sladów krwi i nic się nie działo,zostało mi 5 szt i wczoraj wieczorem juz nie brałam stwierdziłam ze zostawie jak by się cos działo a rano był ten brudny papierek,zaaplikowałam sobie więc 2 lutki i odpoczywam,wieczorem wezmę i na rano mi zostanie a jutro ginka moja przyjmuje to wieczorkiem polece.
Dzis i tak nie wizytuje u siebie pracuje we wtorki gdzies w Wa-wie,mam tę lutkę to jakos wytrzymam do jutra.
Paja ja troche podejżewam progesteron własnie,miałam problemy ze śluzem a czytałam ze ma on na niego wpływ.

Dziewczyny! :happy: Dziekuję za wszystkie Wasze rady! Macie rację! Trzeba to jak najszybciej sprawdzić! Poczekam na chłopa aż wróci z pracy, powiem mu co mi poradziłyście i razem podejmiemy decyzję. Mam nadzieje, że jak sprawdzi mnie inny specjalista, to okaże się, że żadne leki na podtrzymanie nie są potrzebne. Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję!:happy:

Dziewczyny,a ja jestem w pracy i zobaczyłam troszkę brazowawego śluzu. Maleńko,ale coś jest takiego bezowego,brązowego. Mam nadzerke-myślicie,że to może być przyczyna? Nic nie boli,czuje się ok... wizytę u nowego lekarza mam za tydzień.

Kochane bylam na wizycie i jest wszystko ok, tak sie ciesze ale od poczatkuGin zbadal mnie ginekologicznie i z powazna, zmartwiona mina powiedzial mi „mało tam urosło cos” To ja juz od razu lzy w oczach i czarne scenariusze przed oczami. Zamknelam oczy na USG a on mowi ze smiechem „ale dzidzius urosl”.
Maluch jest o 6 dni mlodszy niz wynika z OM ale to akurat sie zgadza i z wykresem.
Wg OM to 8 t i 2 dni a wg USG 7 t i 3 dni.
Ma juz 1 cm 24 mm :) Serduszko bilo. Mam wielka nadzieje ze dobre wiesci beda juz zawsze. :) Modle sie o to codziennie.
Gin powiedzial ze taka moja uroda z ta budowa. Po prostu jestem szczupla i mala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry