reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ja idę 24 stycznia na 9 :) i aż się boję i mam już koszmary - no, ale co ma być to będzie... jest to niezależne ode mnie... niestety...
Patrysia to idziesz w moje urodziny :) ja mam cichą nadzieję, ze będę miala ladny prezent urodzinowy

Karolina u mnie było tak, ze potwierdził się termin z usg z 13 tc... najbardziej wiarygodne jest podobno usg z 12-13 tc...

Demetrios ja jak bedzie teraz zarodek i serduszko pewnie bede miala sie pojawic za miesiac...a potem pewnie na badania prenatalne:) w 12 tc i 20 tc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki! Ja pierwszy raz byłam u ginekologa w poniedziałek, byłam wtedy w 4t6d ciąży. Jutro ide znowu czyli w 5t6d ciąży. Idę bo na pierwszej wizycie wykrył mi 3,5cm torbiel, ale że ze względu na bardzo wczesną ciażę, było widać na usg tylko pęcherzyk, a zarodka nie, kazał mi przyjść jutro znów. Jeśli będzie widać zarodek, przepisze mi leki na podtrzymanie ciaży, ze względu na tą torbiel. Mam nadzieje, że w końcu bedzie coś widać w środku pęcherzyka.

Karolina u mnie było tak, ze potwierdził się termin z usg z 13 tc... najbardziej wiarygodne jest podobno usg z 12-13 tc...
tak wiem, dlatego na kolejnym usg ( będzie to już 12 tc) gin klepnie mi termin ten wg usg, bo miałam tylko jedną miesiączkę po poprzednim porodzie...mnie też się sprawdził ten termin z usg z 12tyg, wg om miałam na 24.10, wg usg na 02.11 a urodziłam 06.11 - także 13 dni po term z om a tylko 4 dni po term z usg.
I kochana odstresuj się troszkę przed wizytą bo wierzę że będzie dobrze!;-)

anusienka trzymam kciuki!:-)

Anusienka trzymam kciuki za wizytę :)

Martusia, Babydoll ja też mam wizytę 9 lutego. Idę na 18.30 :)

Pajkaa mi właśnie na ostatniej wizycie Pani doktor kazała przyjść za miesiąc. I zastanawiałam się dlaczego aż tyle czasu mam mieć przerwy miedzy wizytami skoro Wy chodzicie co ok. 2 tygodnie. Ale już rozjaśniłyście mi sytuację. Dziękuje :)

1 wizyta 3 stycznia w 4t- pęcherzyk ciążowy
2 wizyta 19 stycznia w 7t- cudownie bijące serduszko :)
3 wizytę mam zaplanowaną na 2 lutego z wynikami badań.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty zobaczycie pulsujące kropeczki , jest to ukojenie dla serca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry