reklama

Wrześniówki u lekarza.

Amy22 to dobrze ze wszystko ok :) aj ci lekarze potrafia nas wystraszyc... ja jak bylam ostatnio na wizycie szlam cala zestersowana bo sie zamartwialam czy jest wszystko ok bo cos sie nie zgadzaloa mianowicie wg OM byla inna data a na Usg bylo tez inaczej a ze bedzie to moj 1 dzidzius jestem troche zielona w tych sprawach...wiec ide na ta wizyte,i kazli mi czekac jeszcze pol godziny,to sie przesunelo prawie do godziny mojego czekania -jak mozna tak stresowac ludzi :szok:

reklama
Tak więc zadzwoniłam po 19 do mojej gin by się zapisac na jutro.Pani doktor kazała przyjechac jeszcze dzisiaj,niby nie przyjmuje we wtorki ale mieszka nad gabinetem wiec zbadała,popatrzyła, pomierzyła jest wszystko ok fasolinek nawet ze dwa dni wyszedł większy niz powinien byc.Mam brac lutkę przez kilka dni 3*2 a następnie2*2.Nawet lajtowo mnie potraktowała bo wizytę policzyła za pół ceny.
Jestem więc troche uspokojona,mogę teraz w spokoju odpoczywac:tak:

ja po wizycie jest maluszek i jest serduszko maluszek wiekowo jest na 6 tc i 2 dzień :)
następna wizyta 21 lutego:)
karta ciaży założona - z tego wszystkiego foteczka maluszka została w gabunecie lekarskim :/

a i po krwiaczku nie ma śladu :) co najważniejsze:)

Nawet nie wiesz jak mi ulżyło, bardzo się cieszę. :tak:

Gratuluję dziewczyny, ja idę w czwartek, jednak nie wytrzymam do 01.02. Jutro koniec 7tc.

Beacia a bierzesz duphaston albo luteine?? bo takie plamienia to zazwyczaj iski progesteron...

ja po wizycie jest maluszek i jest serduszko maluszek wiekowo jest na 6 tc i 2 dzień :)
następna wizyta 21 lutego:)
karta ciaży założona - z tego wszystkiego foteczka maluszka została w gabunecie lekarskim :/

a i po krwiaczku nie ma śladu :) co najważniejsze:)

Super! Tak sie ciesze! Mam nadzieje, ze kamien spadl ci z serca i jestes juz spokojniejsza!

Beacia - super, ze ginka cie tak szybko przyjela!

Reszte zapomnialam...

chciałabym sie Was poradzić...

kiedy zaczęłam plamić jakiś czas temu to koleżanka odsprzedała mi opakowanie luteiny. Brałam bez konsultacji z lekarzem. Ten na wizycie przepisał mi dupka. Najpierw wezmę tą lutkę do konca bo zostało mi chyba kilka tabletek tylko i zacznę brać dupka. Jak jest różnica między nimi. No i jeszcze malż kupił mi te doustne ;( a nie dowcipne. Już głupieję ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry